Einhell usisivač za mokro i suvo usisavanje TE-VE 550/1 A

Cena od 25.419 din do 35.933 din
Einhell usisivač za mokro i suvo usisavanje TE-VE 550/1 A
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL TE-VE 550/1 A, 550W Industrijski usisivač

1
25.549 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

EINHELL Einhell industrijski usisivač TE-VE 550/1 A

Električni industrijski usisivač TE-VE 550/1 A Einhell Električni industrijski usisivač TE-VE 550/1 A kompanije Einhell, predstavlja ultimativno rešenje za čišć
Na zalihama
28.099 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Industrijski usisivač TE-VE 550/1 A

Snažni TE-VE 550/1 A usisni sistem pretvara teške poslove u čist posao - prašina i piljevina se prenose u vreću za smeće bez dosadnih perioda čišćenja. Njegov dugotrajni indukcioni motor karakteriše velika usisna moć i tih rad. Automatska utičnica omogućava ovom usisnom sistemu da samostalno počne sa radom čim se pokrene priključeni električni alat. Kada se uređaj koji je priključen na automatsku utičnicu isključi, TE-VE 550 A nastavlja da radi još neko vreme kako bi obezbedio da se usisaju sve čestice iz creva. Čvrsta stopa sa osloncem za vreću za smeće obezbeđuje dobru stabilnost. Pomeranje ovog usisnog sistema na bilo koje mesto je lako zahvaljujući ručici i postolju. Vreća za smeće ima sistem za brzo zatvaranje i može se brzo zameniti u samo nekoliko pokreta.
Na stanju
35.933 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell usisivač za mokro i suvo usisavanje TE-VE 550/1 A. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell usisivač za mokro i suvo usisavanje TE-VE 550/1 A. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825648058)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi