pametno.rs

Načini plaćanja

  • Plaćanje platnim karticama: Visa, Maestro, Master Card i Diners. U želji da svojim kupcima omogućimo 100% zaštitu transakcija plaćanja na našim stranicama, koristimo Verisign Secure Site EV, trenutno najbolji sigurnosni sertifikat u svetu.
  • Plaćanje na žiro račun Ekupi. Nakon porudžbine preko webshopa dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju. Uplatu iznosa označenog na ponudi uplatite na žiro račun Ekupi d.o.o.
  • Plaćanje pouzećem. Ekupi je za vas omogućio plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe City Express. Prilikom dostave, dostavljaču plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, pokušaće još jednom da vam dostavi pošiljku o čemu će vas obavestiti.
  • Plaćanje čekovima na 6 rata bez kamate. Ekupi je u saradnji sa kurirskom službom City Express omogućio kupcima iz cele Srbije plaćanje čekovima na 6 rata bez kamate. Čekovi se predaju kuriru City Express-a po prijemu robe i kurir ih pregleda na licu mesta. Čekove može predati isključivo vlasnik čekova uz važeću ličnu kartu i čekovnu karticu. Ne mogu se kombinovati čekovi više lica pri plaćanju. Minimalan iznos na čeku je 500 din, maksimalan iznos čeka je 5000 din. Ako iznos po jednoj rati prelazi 5000 din, molimo vas da na isti datum popunite više čekova.

Dostava

Dostava se vrši preko dostavnih službi koje obavljaju usluge transporta. Okvirni rok za isporuku robe je 2 dana.

Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što proknjižimo uplatu.

Takođe postoji mogućnost da lično preuzmete robu. Sva roba koja je naručena preko ekupi.rs i uplaćena preko virmana ili uplatnicom na žiro račun Ekupi d.o.o. ili preko kreditnih kartica(Visa, Maestro, MasterCard, Diners) može se lično preuzeti u našem skladištu u Slobodnoj zoni Beograd. Adresa skladišta: Slobodna zona Beograd Viline vode bb (Ekupi magacin se nalazi u prostorijama Kim-Tec skladišta). Radno vreme skladišta: radnim danom:10:00 - 18:00 h. Vikendom i praznicima skladište ne radi.

Lokacije

Beograd