Einhell TE-TS 36/210 Li-Solo akumulatorska kružna testera, cirkular

Cena od 26.980 din do 36.019 din
Einhell TE-TS 36/210 Li-Solo akumulatorska kružna testera
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Einhell akumulatorska stona testera TE-TS 36/210 Li-Solo

Akumulatorska stona testera TE-TS 36/210 Li-Solo Einhell predstavlja savršen izbor za entuzijaste "uradi sam" projekata i profesionalce u obradi drveta.  Dizajnirana sa foku
Na zalihama
30.679 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Akumulatorska stona testera TE-TS 36/210 Li-Solo

Einhell stoni cirkular je idealan kompaktni osnovni alat za svakoga ko obavlja poslove obrade drveta. Ovaj stoni cirkular je dizajniran za dimenzionisanje i presecanje mekog i tvrdog drveta. Čvrsti aluminijumski sto je lagan i otporan na uvijanje i ima savršena klizna svojstva. Za šire radne komade, sto ima proširenje koje se izvlači sa desne strane. Pošto je mali i kompaktan alat, ovaj stoni cirkular se takođe može ukopiti u male radionice ili sobe za hobije i idealan je i za mobilnu upotrebu. Funkcija laganog starta štiti jedinicu motora i prenosnik od lažnog pokretanja. Neograničeno podesiva visina lista testere osigurava bezbedan rad. Izuzetno čvrst paralelni graničnik obezbeđuje precizne uzdužne rezove. Ovaj proizvod dolazi sa graničnikom za uglove za precizne kose rezove od -60 do +60° stepeni. List testere se može kontinuirano naginjati do 45° na levu stranu za kose rezove. Takođe uključuje list testere od visokokvalitetnog karbida, specijalno razvijen za akumulatorske testere. Za čisto mesto rada bez prašine i piljevine, postoje priključci za odvod koji se nalaze na kućištu i zaštiti lista testere. Na kućištu se nalaze držači za odlaganje svih dodataka na opremi.
Na stanju
32.634 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TE-TS 36/210 Li-Solo akumulatorska kružna testera. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TE-TS 36/210 Li-Solo akumulatorska kružna testera. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825647365)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi