Villager VEBV 3000

Cena od 7.444 din do 11.156 din
Villager VEBV 3000
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

VILLAGER VEBV 3000 Električni duvač/usisivač lišća 041453

Raspoloživo
7.711 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

VILLAGER električni duvač-usisivač za lišće VEBV 3000 Duvač lišća/Usisivač 3000W 300 km/h 45 l

Raspoloživo, isporuka do 2 dana
7.978 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

VILLAGER Duvalica - usisivač za lišće VEBV 3000 Villager

Duvalica - usisivač za lišće VEBV 3000 Villager Električni alat sa 2 funkcije usisavanje-duvanje Usisavanjem lišća, listovi se usitnjavaju i smanjuju na zapreminu u odnosu 1 :
Na zalihama
8.032 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Duvač usisivač za lišće Villager VEBV 3000

Brzo i temeljno očistite lišće sa travnatih površina, staze, terase. Villager VEBV 3000 Električni duvač / usisivač lišćaza izuzetno brzo i lagodno čišćenje dvorišta. Veoma lako korišćenje uz pomoć točkića koji se nalaze na krajevima usisne cevi. Usisivači za lišće namenjeni su prikupljanju lišća i sličnog materijala.  Ima vrlo udobnu i efikasnu upotrebu u bašti, ispred kuće i radnom mestu. Olakšajte svoj život kupovinom duvača, tako da ćete imati više vremena za rad na važnim stvarima. Villager proizvoda uključuje pažljivo odabrane baštenske i alate za pokućstvo, testirane u stvarnim uslovima koji zadovoljavaju najviše standarde. Kompletno iskustvo Villager brenda uključuje usluge nakon kupovine; rezervne delove; tehničku podršku i servisiranje. Proizvodi koji Villager kreira nastaju iz nhihove ideje da učini dom boljim mestom. Njihovi originalni rezervni delovi se razvijaju uporedo sa Villager mašinama. Što znači da zadovoljavaju iste kriterijume i da su testirani na isti način kao i delovi koji se koriste u porizvodnji.
1
8.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Villager VEBV 3000. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Villager VEBV 3000. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8605032603797)
Ocene i komentari
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi