Einhell TC-ID 18 LI bušilica, čekić

Cena od 5.442 din do 7.925 din
Einhell TC-ID 18 LI bušilica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Einhell akumulatorska čekić bušilica TC-ID 18 Li - Solo

Akumulatorska čekić bušilica TC-ID 18 Li - Solo Einhell Einhell TC-ID 18 Li - Solo akumulatorska udarna bušilica je moćan član fleksibilne Power X-Change porodice. Svaka PXC pun
Na zalihama
6.099 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Akumulatorska udarna bušilica TC-ID 18 Li-Solo

Einhell TC-ID 18 Li - Solo akumulatorska udarna bušilica je moćan član fleksibilne Power X-Change porodice. Svaka PXC punjiva baterija se može kombinovati sa bilo kojim drugim uređajem is ove sistemske serije. Sa svoje dve funkcije, ova akumulatorska udarna bušilica je moćan alat koji pomaže početnicima i iskusnim uradi-sam entuzijastima pri bušenju i udarnom bušenju odgovarajućeg materijala. Blokada za kontinuirani rad omogućuje bušenje rupa čak i u čvrstim materijalima. Elektronika za brzinu omogućava prilagođavanje konkretnom materijalu i primeni bez obzira na nivo snage udarne bušilice. Podesivi graničnik dubine bušenja napravljen od čvrstog metala sprečava pravljenje rupa koje su previše duboke. Opcija rotacije unapred/unazad pomaže pri bušenju, dok stezna glava od 13 mm omogućava brzu promenu alata. Dodatna rebrasta ručka i ergonomski dizajn ručke, kao i dodatna ručka sa mekanom drškom garantuju pouzdano držanje čak i kada se oseća otpor. TC-ID 18 Li - solo bušilica je takođe pogodna za postavljanje na postolje za bušenje sa osovinom od 43 mm. Ovaj proizvod dolazi bez baterije i punjača. Oni su dostupni odvojeno, na primer u praktičnom Power X-Change Starter setu.
Na stanju
7.436 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TC-ID 18 LI bušilica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TC-ID 18 LI bušilica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825647754)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi