Einhell TE-OS 18/230 akumulatorska električna vibraciona brusilica

Cena od 7.525 din do 11.409 din
Einhell TE-OS 18/230 akumulatorska električna vibraciona brusilica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Einhell akumulatorska vibraciona brusilica TE-OS 18/230 Li Solo

Akumulatorska vibraciona brusilica TE-OS 18/230 Li Solo Einhell Einhell TE-OS 18/230 Li Solo akumulatorska vibraciona brusilica sa visokim performansama je član fleksibilne i potpuno međusobno
Na zalihama
9.281 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Akumulatorska vibraciona brusilica TE-OS 18/230 Li-Solo

Einhell TE-OS 18/230 Li Solo akumulatorska vibraciona brusilica sa visokim performansama je član fleksibilne i potpuno međusobno zamenjive Power X-Change serije iz kompanije Einhell. Ova robusna i moćna vibraciona brusilica je idealno pogodna za brušenje ravnih površina kao što su na primer radni komadi, drvene podne daske ili ploče i materijali za oblaganje. Elektronska kontrola brzine omogućava ovom alatu da se prilagodi svakom materijalu i primeni. Zahvaljujući sistemu pričvršćivanja uz pomoć čičak trake i steznom mehanizmu na dugotrajnom aluminijumskom ramu osnove, brusni papir se može brzo i lako promeniti. Za čvrsto i sigurno držanje, rukohvati imaju mekanu površinu. Vreća za prašinu sakuplja prašinu od šmirglanja. Pored toga, takođe je moguće povezati usisivač za održavanje radnog prostora čistim. Tri lista brusnog papira su uključena u isporuku, pa možete odmah da počnete sa svojim projektom. Dolazi bez punjive baterije ili punjača (dostupni odvojeno).
Na stanju
9.897 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TE-OS 18/230 akumulatorska električna vibraciona brusilica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TE-OS 18/230 akumulatorska električna vibraciona brusilica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825642728)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi