Vanguard tripod Alta Pro 2V 263AVP

Cena 38.940 din
Vanguard tripod Alta Pro 2V 263AVP
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Vanguard Alta Pro 2V 263AVP Vanguard Alta Pro 2V 263AVP je nova generacija Vanguard tripod sa video glavom. U odnosu na prethodni model Alta Pro 2 263AV, donosi magnezijumsku glavu PH-123V (oznaka njene pločice je QS-67) i manju sveukupnu težinu. Maksimalnu nosivost iznosi 6kg, a Alta Pro 2V 263AVP se može izvući do visine od 130cm. Nije obdaren nekom naročitom visinom, ali stabilnošću jeste. Njegove nožice se mogu razmaknuti tako da dobijete visinu od svega 15cm -...

Vanguard Alta Pro 2V 263AVP je nova generacija Vanguard tripod sa video glavom. U odnosu na prethodni model Alta Pro 2 263AV, donosi magnezijumsku glavu PH-123V (oznaka njene pločice je QS-67) i manju sveukupnu težinu. Maksimalnu nosivost iznosi 6kg, a Alta Pro 2V 263AVP se može izvući do visine od 130cm. Nije obdaren nekom naročitom visinom, ali stabilnošću jeste. Njegove nožice se mogu razmaknuti tako da dobijete visinu od svega 15cm - savršeno za fotografisanje iz žablje perspektive ili timelapse snimke. Glava PH123 pruža panning od 360° i tilt od +60° do -90°. Naravno, krajnji delovi nožica na sebi imaju gumu kako se ne bi desilo da tripod proklizi. Bitna napomena je da se u pakovanju dobija torba za prenos.
Raspoloživost potrebno proveriti
38.940 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Vanguard tripod Alta Pro 2V 263AVP. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Vanguard tripod Alta Pro 2V 263AVP. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi