Einhell GC-CH 1855/1 Li Kit, električni trimer

Cena od 12.270 din do 14.099 din
Einhell GC-CH 1855/1 Li Kit
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Einhell Akumulatorske makaze za žbunje Kit GE-CH 1855/1 Li Kit (1x2,5 Ah)

GC-CH 1855/1 Li Kit akumulatorske makaze za živu ogradu su veoma efikasan alat koji pruža dobru uslugu obrezivanja živice, žbunja i grmlja na velikim površinama gde ne postoji priključak na električnu mrežu. Sa Power X-Change sistemom baterija kompanije Einhell, ove makaze za živu ogradu imaju set baterije od 18 V sa 2,5 Ah za duge periode rada. Dug radni vek omogućuje zupčanik napravljen od metala, a čisti rezultati rezanja su obezbeđeni sečivima napravljenim od laserski sečenog i dijamantski brušenog čelika. GC-CH 1855/1 Li Kit ima indikator napunjenosti baterije sa tri LED svetla gde možete da proverite trenutan nivo napunjenosti samo jednim pogledom. Pored toga, baterija se može koristiti za sve alate iz Power X-Change porodice. Isporučuje se sa dodatnim brzim punjačem. Integrisani sigurnosni prekidač za dve ruke zaustavlja makaze za manje od 1 sekunde kada se pusti prekidač. Sečiva su zaštićena aluminijumskim štitnikom. Prednja ručka je podesiva, dok se zadnja ručka može okretati za dobro rukovanje i optimalno prilagođavanje makaza za živu ogradu svakoj radnoj situaciji. GC-CH 1855/1 Li Kit dolazi sa čvrstom zaštita rezača za bezbedan i jednostavan transport i odlaganje.
Na stanju
12.270 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

EINHELL Einhell akumulatorski trimer za živu ogradu GC-CH 1855/1 Li Kit (1x2,5 Ah)

Akumulatorski trimer za živu ogradu GC-CH 1855/1 Li Kit (1x2,5 Ah) Einhell Akumulatorski trimer za živu ogradu GC-CH 1855/1 Li Kit (1x2,5 Ah) brenda Einhell deo je porodice Power X-Change proiz
Na zalihama
14.099 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell GC-CH 1855/1 Li Kit. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell GC-CH 1855/1 Li Kit. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825661910)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi