Vanguard torba Alta Rise 38, crna

Cena 13.570 din
Vanguard torba Alta Rise 38
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Vanguard Alta Rise 38 Vanguard postavlja nove standarde u domenu skladištenja i transporta foto-opreme. Njegova Alta Rise serija torbi donosi tzv. +6 sistem proširenja, koji omogućava svakoj torbi da se proširi za 6cm otkopčavanjem rajsferšlusa. Vanguard Alta Rise 38 torba je jedan od ponosnih predstavnika ove serije. U pitanju je poprilično prostrana torba namenjena za nošenje preko ramena (tzv. messenger torba). Dovoljno je...

Vanguard postavlja nove standarde u domenu skladištenja i transporta foto-opreme. Njegova Alta Rise serija torbi donosi tzv. +6 sistem proširenja, koji omogućava svakoj torbi da se proširi za 6cm otkopčavanjem rajsferšlusa. Vanguard Alta Rise 38 torba je jedan od ponosnih predstavnika ove serije. U pitanju je poprilično prostrana torba namenjena za nošenje preko ramena (tzv. messenger torba). Dovoljno je velika da smesti 1 DSLR sa telezum objektivom na sebi, zatim 3-4 standardna objektiva, blic, laptop dijagonale 15" ili tablet i odgovarajuće sitnice. Brojni džepovi sa svih strana mogu da ponesu sve dragocenosti koje biste poneli sa sobom. Čitava Vanguard Alta Rise 38 torba obložena je jastučićima, što joj daje na čvrstini, a oprema u njoj je ušuškana i zaštićena od udaraca i vlage. Povrh svega, zajedno sa torbom dolazi i kabanica, za nepovoljne vremenske uslove.
Raspoloživost potrebno proveriti
13.570 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Vanguard torba Alta Rise 38. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Vanguard torba Alta Rise 38. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4719856243399)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi