Godox VL-300

Cena 93.220 din
Godox VL-300
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Godox VL-300 Godox VL300 Video LED svetlo iz kompanije Godox je kompaktni mono-LED izvor svetla odlican za portrete, life-style, ulicnu fotografiju, ali i video sadrzaje. Balans bele je sa CRI 96 i TLCI 95 sto je zaista impozantno, dajuci jako kvalitetne i realisticne tonove boja. Godox VL300 se kontrolise i napaja putem spoljnjeg kontrolera, omogucavajuci da glava bude kompakta i lagana. Dok izuzetno tihi kuler i Bowens mount cini ovu glavu kompatibilnu sa mnostvom modifikatora za...

Godox VL300 Video LED svetlo iz kompanije Godox je kompaktni mono-LED izvor svetla odlican za portrete, life-style, ulicnu fotografiju, ali i video sadrzaje. Balans bele je sa CRI 96 i TLCI 95 sto je zaista impozantno, dajuci jako kvalitetne i realisticne tonove boja. Godox VL300 se kontrolise i napaja putem spoljnjeg kontrolera, omogucavajuci da glava bude kompakta i lagana. Dok izuzetno tihi kuler i Bowens mount cini ovu glavu kompatibilnu sa mnostvom modifikatora za svetlo.Spoljnja kontrolna konzola sadrzi kacenje za V-mount baterije, i LCD ekran sa intuitivnim kontrolama za dobijanje najboljih rezultata. Podesavanja takodje mogu biti i bezzicna uz pomoc daljinskog upravljaca (dostupan zasebno), ali i koriscenjem BT veze i odgovarajuce GodxoPhoto app koja je besplatno dostupna za iOS i Android uredjaje.
Raspoloživost potrebno proveriti
93.220 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Godox VL-300. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Godox VL-300. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi