Zhiyun Crane Plus

Cena od 2.950 din do 11.682 din
Zhiyun Crane Plus
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Zhiyun Phone Clamp Ako ste vlasnik Zhiyun Crane 2, Crane Plus, Crane V2 ili Crane M gimbala i želite da na njega montirate telefon radi bolje kontrole tokom snimanja, Zhiyun Phone Clamp je dodatak koji Vam treba. Podržava telefone širine od 6" i montira se na gimbal pomoću standardnog navoja 1/4"-20. Omogućava i snimanje iz vertikalne orijentacije (jednostavno zarotirate sponu).

Ako ste vlasnik Zhiyun Crane 2, Crane Plus, Crane V2 ili Crane M gimbala i želite da na njega montirate telefon radi bolje kontrole tokom snimanja, Zhiyun Phone Clamp je dodatak koji Vam treba. Podržava telefone širine od 6" i montira se na gimbal pomoću standardnog navoja 1/4"-20. Omogućava i snimanje iz vertikalne orijentacije (jednostavno zarotirate sponu).
Raspoloživost potrebno proveriti
2.950 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Zhiyun TransMount Phone Holder with Crown Gear for Crane 3 LAB & Weebill LAB Sa novom LAB generacijom gimbala, Zhiyun je napravio i dodatak za kojim su žudeli korisnici Crane 2, Crane Plus i ostalih gimbala koji su izgradili reputaciju koju kompanija ima danas. Zhiyun TransMount Phone Holder with Crown Gear for Crane 3 LAB & Weebill LAB, kao što mu ime kaže, jeste držač mobilnih telefona i njegova uloga je da "ugnjezdi" Vaš pametni telefon na...

Sa novom LAB generacijom gimbala, Zhiyun je napravio i dodatak za kojim su žudeli korisnici Crane 2, Crane Plus i ostalih gimbala koji su izgradili reputaciju koju kompanija ima danas. Zhiyun TransMount Phone Holder with Crown Gear for Crane 3 LAB & Weebill LAB, kao što mu ime kaže, jeste držač mobilnih telefona i njegova uloga je da "ugnjezdi" Vaš pametni telefon na gimbal. Kompatibilan je isključivo sa novim Crane 3 LAB i Weebill LAB. Na njega se mogu montirati svi pametni telefoni čija širina iznosi do 16cm kada se nalaze u horizontalnom položaju. Treba naglasiti da se ovaj Zhiyun nosač telefona GMB-EX1E01 pomera napred-nazad i može se sklopiti kada se ne koristi.
Raspoloživost potrebno proveriti
5.310 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Dual Handle for Zhiyun Crane V2 / Crane Plus EH001 Dual Handle for Zhiyun Crane V2 / Crane Plus EH001 je držač za Zhiyun Crane V2 i Zhiyun Crane Plus dizajniran kako bi doneo još bolju kontrolu tokom snimanja i još više fleksibilnosti. Izrađen je od legure aluminijuma, što ga čini vrlo laganim, zahvalnim za prenos, a u isto vreme čvrstim i izdržljivim. Sastoji se od dve ručice, preko kojih se upravlja, rupe gde se montiraju Zhiyun Crane V2...

Dual Handle for Zhiyun Crane V2 / Crane Plus EH001 je držač za Zhiyun Crane V2 i Zhiyun Crane Plus dizajniran kako bi doneo još bolju kontrolu tokom snimanja i još više fleksibilnosti. Izrađen je od legure aluminijuma, što ga čini vrlo laganim, zahvalnim za prenos, a u isto vreme čvrstim i izdržljivim. Sastoji se od dve ručice, preko kojih se upravlja, rupe gde se montiraju Zhiyun Crane V2 ili Crane Plus stabilizator, a na sebi takođe poseduje dva šrafa od 1/4, koji služe za povezivanje sa eksternim monitorom, daljinskim upravljačem, video svetlom, mikrofonom i drugom opremom.
Raspoloživost potrebno proveriti
11.682 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Zhiyun Crane Plus. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Zhiyun Crane Plus. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6970194085036)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi