Zhiyun Crane M2

Cena 28.910 din
Zhiyun Crane M2
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Zhiyun Crane M2 Sa svakim novim proizvodom, kompanija Zhiyun-Tech nastavlja da impresionira. Svaki put nam kroz glavu prođe: "Šta li će sledeće smisliti?" Predstavljamo Vam najmanji gimbal ikada napravljen - Zhiyun Crane M2. Dizajniran je za kompaktne fotoaparate, male mirrorless fotoaparate, pametne telefone i akcione kamerice (treba naglasiti da je za montiranje akcionih kamerica potreban poseban dodatak, tripod mount adapter, koji se kupuje zasebno), sa težinom...

Sa svakim novim proizvodom, kompanija Zhiyun-Tech nastavlja da impresionira. Svaki put nam kroz glavu prođe: "Šta li će sledeće smisliti?" Predstavljamo Vam najmanji gimbal ikada napravljen - Zhiyun Crane M2. Dizajniran je za kompaktne fotoaparate, male mirrorless fotoaparate, pametne telefone i akcione kamerice (treba naglasiti da je za montiranje akcionih kamerica potreban poseban dodatak, tripod mount adapter, koji se kupuje zasebno), sa težinom između 130g i 720g. Jedan gimbal za sve. Ako ste ljubitelj moćnih džepnih video mašina poput fotoaparata iz Sony RX100 serije ili volite da svaki trenutak zabeležite telefonom, ova minijatura od gimbala biće Vaš novi ljubimac. Sa dimenzijama malo većeg daljinskog upravljača, Crane M2 je moguće spakovati u bilo koju šupljinu u Vašoj torbi. Razume se da je ovako mali stabilizator i vrlo pokretljiv, a uprkos malim dimenzijama obiluje pametnim funkcijama. Podržava rotacije 360° pan, 310° tilt, i 324° roll, i to u čak 6 različitih režima: PF Mode (fotoaparat radi panning dok pokrećete gimbal levo ili desno; idealno za hyperlapse), F Mode (fotoaparat prati pokrete gimbala), L Mode (smer fotoaparata je zaključan), POV Mode (Point of View, fotoaparat zadržava položaj čak iako gimbal pomerate za 360° duž sve tri ose), Vortex Mode (dramatičan efekat, pod nagibom, dok se fotoaparat okreće za 360°) i GO Mode (brzi pan i tilt pokreti u cilju podizanja akcije na viši nivo). Svi parametri i funkcije se prate preko ugrađenog OLED displeja. Zhiyun Crane M2 može da se pohvali ugrađnim Wi-Fi i Bluetooth funkcijama, za brzo povezivanje sa pametnim uređajima, zahvaljujući kojima je moguće kontrolisati zum, okidanje, početak i kraj snimanja na fotoaparatu/telefonu/kamerici. Ono što je još bitno istaći jeste da Crane-M2 poseduje ugrađenu Li-Ion bateriju, koja pruža do 7 sati kontinuiranog rada, a koja se puni preko micro USB kabla (vreme punjenja iznosi 2 sata). Savršeno za vlogere i jutjubere. * Fotoaparat/telefon/kamerica se ne dobija u pakovanju.
Raspoloživost potrebno proveriti
28.910 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Zhiyun Crane M2. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Zhiyun Crane M2. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6970194085784)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi