Peak Design Capture Camera Clip

Cena 9.440 din
Peak Design Capture Camera Clip
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Peak Design Capture Camera Clip v3 (Black) CP-BK-3 Od firme Peak Design smo navikli da dobijamo samo najbolje. Možda su nas razmazili, ali sa njihovim proizvodima znamo na čemu smo. Renome se održava i očvršćava iz generacije u generaciju. Na red je došla nova iteracija Capture nosača, koji sada nosi naziv Peak Design Capture Camera Clip v3 (Black) CP-BK-3 (ovo je verzija u crnoj boji; postoji i srebrna varijanta). Kao i u slučaju prethodne generacije, u pitanju...

Od firme Peak Design smo navikli da dobijamo samo najbolje. Možda su nas razmazili, ali sa njihovim proizvodima znamo na čemu smo. Renome se održava i očvršćava iz generacije u generaciju. Na red je došla nova iteracija Capture nosača, koji sada nosi naziv Peak Design Capture Camera Clip v3 (Black) CP-BK-3 (ovo je verzija u crnoj boji; postoji i srebrna varijanta). Kao i u slučaju prethodne generacije, u pitanju je prvoklasni sistem za prenos Vašeg fotoaparata dok se ste u pokretu, sa kvalitetom koji ga izdvaja od svega sličnog što ste do sada sreli. Komad profesionalne foto-opreme koji će umnogome olakšati rad u pokretu i dati notu profesionalizma Vašim aktivnostima. Namenjen je za sve tipove fotoaparata: DSLR-e, MILC-eve, kompakte, prosumere, superzumove itd. Peak Design Capture v3 sastoji se od zakačke i specijalne pločice sa lakim otpuštanjem; zakačku jednostavno prikačite na bilo koji pojas, kaiš ili remen ranca širine do 6.4cm i debljine do 1.6cm (u ovom slučaju koristite uže šrafove koji se dobijaju u pakovanju) ili 2.2cm (u ovom slučaju koristite šire šrafove koji se dobijaju u pakovanju), fotoaparat postavite na pločicu, a onda pločicu spojite sa zakačkom stezanjem dva zavrtnja. Nakon pozicioniranja ove konstrukcije, Vaš fotoaparat biva zaključan i neće mrdnuti dok god ne pritisnete dugme za otpuštanje na pločici. S obzirom da ovaj sistem može da izdrži pritisak do čak 90kg (izdržljivost je ostala ista kao kod prethodnog modela), Vaš fotoaparat biće na sigurnom bilo da hodate, penjete se, trčite, skijate ili možda vozite motor po neravnom terenu. Štaviše, pločica može da se pohvali tzv. spojevima "lastin rep" sa sve četiri strane, tako da fotoaparat možete postaviti u bilo kom smeru, što znatno olakšava promenu objektiva. Još jedna prednost ovog Peak Design Capture sistema jeste da je pločica kompatibilna sa većinom Arca stativa, tako da je možete koristiti i kod rada sa stativa. Valja još naglasiti da su svi delovi izrađeni od nerđajućeg materijala i da im padavine neće praviti problem. Kao što se da primetiti, nije se mnogo promenilo u odnosu na prethodnika. Srž i namena ostale su iste. Malo je "picnut" dizajn, umanjeni su gabariti i novi Capture se može kačiti na deblje kaiševe i pojaseve zahvaljujući namenskim šrafovima koji stižu sa njim. Da ne zaboravimo: sada su na raspolaganju dve boje, kao kod većine Peak Design dodataka - crna i srebrna. Naravno, Peak Design Capture Camera Clip v3 (Black) CP-BK-3 možete kombinovati sa nezamenjivim Anchor Links dodacima, zahvaljujući šupljinicama u uglovima pločice (ima ih 4). Na samom kraju treba naglasiti da je Capture v3 kompatibilan sa svim Peak Design pločicama osim DUALplate v1.  
Raspoloživost potrebno proveriti
9.440 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Peak Design Capture Camera Clip v3 (Silver) CP-S-3 Od firme Peak Design smo navikli da dobijamo samo najbolje. Možda su nas razmazili, ali sa njihovim proizvodima znamo na čemu smo. Renome se održava i očvršćava iz generacije u generaciju. Na red je došla nova iteracija Capture nosača, koji sada nosi naziv Peak Design Capture Camera Clip v3 (Silver) CP-S-3 (ovo je verzija u srebrnoj boji; postoji i crna varijanta). Kao i u slučaju prethodne generacije, u...

Od firme Peak Design smo navikli da dobijamo samo najbolje. Možda su nas razmazili, ali sa njihovim proizvodima znamo na čemu smo. Renome se održava i očvršćava iz generacije u generaciju. Na red je došla nova iteracija Capture nosača, koji sada nosi naziv Peak Design Capture Camera Clip v3 (Silver) CP-S-3 (ovo je verzija u srebrnoj boji; postoji i crna varijanta). Kao i u slučaju prethodne generacije, u pitanju je prvoklasni sistem za prenos Vašeg fotoaparata dok se ste u pokretu, sa kvalitetom koji ga izdvaja od svega sličnog što ste do sada sreli. Komad profesionalne foto-opreme koji će umnogome olakšati rad u pokretu i dati notu profesionalizma Vašim aktivnostima. Namenjen je za sve tipove fotoaparata: DSLR-e, MILC-eve, kompakte, prosumere, superzumove itd. Peak Design Capture v3 sastoji se od zakačke i specijalne pločice sa lakim otpuštanjem; zakačku jednostavno prikačite na bilo koji pojas, kaiš ili remen ranca širine do 6.4cm i debljine do 1.6cm (u ovom slučaju koristite uže šrafove koji se dobijaju u pakovanju) ili 2.2cm (u ovom slučaju koristite šire šrafove koji se dobijaju u pakovanju), fotoaparat postavite na pločicu, a onda pločicu spojite sa zakačkom stezanjem dva zavrtnja. Nakon pozicioniranja ove konstrukcije, Vaš fotoaparat biva zaključan i neće mrdnuti dok god ne pritisnete dugme za otpuštanje na pločici. S obzirom da ovaj sistem može da izdrži pritisak do čak 90kg (izdržljivost je ostala ista kao kod prethodnog modela), Vaš fotoaparat biće na sigurnom bilo da hodate, penjete se, trčite, skijate ili možda vozite motor po neravnom terenu. Štaviše, pločica može da se pohvali tzv. spojevima "lastin rep" sa sve četiri strane, tako da fotoaparat možete postaviti u bilo kom smeru, što znatno olakšava promenu objektiva. Još jedna prednost ovog Peak Design Capture sistema jeste da je pločica kompatibilna sa većinom Arca stativa, tako da je možete koristiti i kod rada sa stativa. Valja još naglasiti da su svi delovi izrađeni od nerđajućeg materijala i da im padavine neće praviti problem. Kao što se da primetiti, nije se mnogo promenilo u odnosu na prethodnika. Srž i namena ostale su iste. Malo je "picnut" dizajn, umanjeni su gabariti i novi Capture se može kačiti na deblje kaiševe i pojaseve zahvaljujući namenskim šrafovima koji stižu sa njim. Da ne zaboravimo: sada su na raspolaganju dve boje, kao kod većine Peak Design dodataka - crna i srebrna. Naravno, Peak Design Capture Camera Clip v3 (Silver) CP-S-3 možete kombinovati sa nezamenjivim Anchor Links dodacima, zahvaljujući šupljinicama u uglovima pločice (ima ih 4). Na samom kraju treba naglasiti da je Capture v3 kompatibilan sa svim Peak Design pločicama osim DUALplate v1.  
Raspoloživost potrebno proveriti
9.440 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Peak Design Capture Camera Clip. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Peak Design Capture Camera Clip. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0818373020552)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi