Vanguard foto ranac Alta Sky 49 tamno sivi

Cena 30.680 din
Vanguard foto ranac Alta Sky 49 tamno sivi
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Vanguard Alta Sky 49 Vanguard postavlja nove standarde u domenu skladištenja i transporta foto-opreme. Njegova Alta Rise serija torbi donosi tzv. +6 sistem proširenja, koji omogućava svakoj torbi da se proširi za 6cm otkopčavanjem rajsferšlusa. Vanguard Alta Sky 49 je još jedan od vrhunskih rančeva iz ove serije. Dovoljno prostran da smesti 1 DSLR sa objektivom od 300mm na sebi, zatim 1-6 standardnih objektiva, blic, laptop...

Vanguard postavlja nove standarde u domenu skladištenja i transporta foto-opreme. Njegova Alta Rise serija torbi donosi tzv. +6 sistem proširenja, koji omogućava svakoj torbi da se proširi za 6cm otkopčavanjem rajsferšlusa. Vanguard Alta Sky 49 je još jedan od vrhunskih rančeva iz ove serije. Dovoljno prostran da smesti 1 DSLR sa objektivom od 300mm na sebi, zatim 1-6 standardnih objektiva, blic, laptop dijagonale 14", tablet i dodatne sitnice, a s druge strane, nije premasivan i nezgrapan za nošenje. Ako je Vaše polje rada snimanje dronovima, u Alta Sky 49 možete smestiti jednu letelicu sa dodatnom opremom, kao i jedan DSLR i posebno njegov objektiv. Osim kolosalne unutrašnje komore, na raspolaganju su Vam brojni džepovi sa strane i nazad, među kojima je i jedan sa strane koji može da primi omanji stativ ili flašu vode. Za nošenje stativa tu su, takođe, pojasevi pomoću kojih se stativ može pričvrstiti za zadnju stranu ranca i tako transportovati. Osim na leđima, preko remena obloženih jastučićima, Vanguard Alta Sky 53 se može nositi i pomoću ručice koja se nalazi sa njegove gornje strane. Takođe poseduje pojaseve kojima se ranac može pričvrstiti i oko struka. Čitav Vanguard Alta Sky 49 ranac obložen je jastučićima, što mu daje na čvrstini, a oprema u njemu je ušuškana i zaštićena od udaraca i vlage. Povrh svega, zajedno sa rancem dolazi i kabanica, za nepovoljne vremenske uslove.
Raspoloživost potrebno proveriti
30.680 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Vanguard foto ranac Alta Sky 49 tamno sivi. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Vanguard foto ranac Alta Sky 49 tamno sivi. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4719856243887)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi