Vanguard foto ranac Alta Fly 48T crni

Cena 34.220 din
Vanguard foto ranac Alta Fly 48T crni
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Vanguard Alta Fly 48T Vanguard Alta Fly 48T je pravi tenk za skladištenje i transport Vaše celokupne foto i video opreme. U njemu ćete sa uživanjem naći mesta za dva veća DSLR fotoaparata, 5-7 objektiva, blic, i sve ostale sitnice koje su Vam neophodne za rad. Kroz sredinu kofera pruža se džep osiguran rajsferšlusom u koji može da se smesti laptop dijagonale do 15". Za tablet, telefon i ostale neophodne stvari, sa prednje strane nalazi se poveći...

Vanguard Alta Fly 48T je pravi tenk za skladištenje i transport Vaše celokupne foto i video opreme. U njemu ćete sa uživanjem naći mesta za dva veća DSLR fotoaparata, 5-7 objektiva, blic, i sve ostale sitnice koje su Vam neophodne za rad. Kroz sredinu kofera pruža se džep osiguran rajsferšlusom u koji može da se smesti laptop dijagonale do 15". Za tablet, telefon i ostale neophodne stvari, sa prednje strane nalazi se poveći odeljak, koji se takođe zatvara rajsferšlusom. Ako nije previše pun, Vanguard Alta Fly 48T kofer možete nositi pomoću ručice sa gornje strane, ili one sa bočne strane, ili jednostavno možete izvući plastičnu ručicu i iskoristiti točkiće sa donje strane kofera - provozajte Vašu opremu. Treba naglasiti još četiri stvari: unutrašnjost kofera može se pregraditi fleksibilnim jastučićima, što pruža bezbroj kombinacija za organizovanje opreme; ove pregrade su odlične za skladištenje i prenos dronova; sa bočnih strana nalaze se remeni koji mogu da drže stative ili slične predmete; kofer poseduje svoju kabanicu za zaštitu od kišovitog vremena.
Raspoloživost potrebno proveriti
34.220 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Vanguard foto ranac Alta Fly 48T crni. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Vanguard foto ranac Alta Fly 48T crni. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi