Michelin MPX17EH perač pod visokim pritiskom, 130 bar, 1700W, 6m, 440 l/h, 50 °C

Cena od 14.999 din do 24.990 din
Michelin MPX17EH perač pod visokim pritiskom
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Michelin - Perač pod pritiskom MPX17EH 130BAR 1.7KW - perač pod pritiskom

Michelin - Perač pod pritiskom MPX17EH 130BAR 1.7KW - perač pod pritiskomUgradna dodatna oprema, brzo-kontaktno povezivanje, 5m električnog kabla, termička zaštita motora, kolica sa dva točka i teleskopskom drškom. Sa dostupnim vodenim filterom.
Na stanju
14.999 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

MICHELIN MPX17EH 130BAR 1.7KW perac pod pritiskom

1
18.869 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Michelin perač pod pritiskom 130BAR 1.7KW MPX17EH

Perač pod pritiskom 130BAR 1.7KW Michelin MPX17EH Ugradna dodatna oprema Michelin perača pod pritiskom MPX17EH Brzo kontaktno povezivanje Michelin perač pod pritiskom poseduje termičku zaštitu motora,kolica sa dva točka i teleskopskom drškom 5m električnog kabla Sa dostupnim vodenim filterom. Karakteristike perača pod pritiskom MPX17EH : Snaga 1,7 kW Maksimalni pritisak: 130bar Protok: 440 l/h Frekvencija napona: 220-240 – 50/60 (V-Hz), Tip motora : Univerzalni Materijal pumpe : Aluminijum, Total Stop System(TSS) Maksimalna temperatura: 50°C Materijal pištolja: plastika Dodaci: Rotirajuča mlaznica, Produžetak pištolja, Podesiva mlaznica, Rezervoar za deterdžent Dimenzije ŠxVxD: 360 x 350 x 760 mm Inovativna mašina za pranje pod visokim pritiskom sa hladnom vodom sa sistemom dvostruke brzine: performanse se mogu prilagoditi zahtevima pomoću dugmeta ON-OFF. Izaberite režim pranja male brzine za lagano pranje uz impresivnu uštedu vode i energije (do 30% manje), idealno za čišćenje bicikala, drvenih spoljašnjih površina, baštenskog nameštaja i druhi spoljnih stvari. Režim pranja velikom brzinom aktivira mnogo veći pritisak vode i protok (440 l/h) kako bi se obezbedilo intenzivnije, dubinsko čišćenje, kao za pranje motocikala, automobila, kombija i kamiona kao i za uklanjanje agresivne prljavštine sa kamena, betona, cigle , metalne ograde i metalne kapije, radnog i baštenskog alata. Izbor dva režima rada obezbeđuje najbolju kombinaciju efikasnog čišćenja i uštede energije i vode. Paket uključuje pištolj za okidanje sa sigurnosnom hvataljkom, koplje visokog pritiska, crevo visokog pritiska dužine 6 m povezano sa mašinom za pranje pod visokim pritiskom pomoću uređaja za brzo povezivanje na klik; Podesiva mlaznica za pranje, omogućavajući da mlaz varira od cilindričnog do ventilatormlaza, za snažnije ili nežnije pranje; Rotirajuća mlaznica za pranje, za uklanjanje najtvrdokornije prljavštine komplet posuda za penu od 0,4 l za postavljanje na pištolj, koji se koristi na niskom pritisku. MPX17EHDS je veoma okretan i lako se prenosi zahvaljujući dva točka i ručki sa ergonomskim rukohvatom.
Raspoloživost potrebno proveriti
19.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Michelin MPX17EH perač pod visokim pritiskom. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Michelin MPX17EH perač pod visokim pritiskom. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8016287146500)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi