Moye Kronos III pametni sat, crni/plavi/rozi/sivi/zlatni

Cena od 2.999 din do 6.499 din
Moye Kronos III pametni sat
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Moye Kronos Fit Buddy Smart Bracelet Black

Pametni sat Kronos Fit Buddy će vam omogućiti da pratite svoje vitalne funkcije i još mnogo toga sa elegantnim linijama ovog gadžeta od kojih nećete biti odvojeni. Merenje koraka, kalorija, merenje otkucaja srca, merenje krvnog pritiska, praćenje kvaliteta sna, samo su neke od funkcija koje će vam olakšati svakodnevne aktivnosti.Obaveštenja: sve aplikacije, SMS i pozivi (mogućnost odbijanja poziva)
Na stanju
3.890 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Moye Kronos 3 R Smart Watch Pink

Kapacitet baterije 230mAhTrajanje baterije Oko 2-3 dana standardnog korišćenja, do 7 u standby režimuVreme punjenja baterije Oko 2.5 hEkran 1.43" HDMaterijali Plastika, silikon i nerđajući čelikMasa 48 g
Na stanju
4.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Moye Kronos 3 R Smart Watch Black

Upoznajte Kronos 3 R Smart Watch, najnoviji član Moye porodice pametnih satova, koji vam donosi sve što vam je potrebno za praćenje vašeg zdravlja i aktivnosti.
Na stanju
4.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Moye Kronos III pametni sat. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Moye Kronos III pametni sat. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8605042605453)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi