Sigma objektiv 24mm, f1.4 DG HSM, nature

Cena od 71.980 din do 84.370 din
Sigma objektiv 24mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art Sony E mount   Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art Sony E mount je standardni prime objektiv dizajniran za Sony full-frame mirrorless fotoaparatima sa E-mount, ali se može montirati i na krop tela i raspon tada iznosi 30mm. Idealan je za fotografisanje panorama gradova, planinskih venaca, za astrofotografiju, venčanja, kao i snimanje video zapisa. Sa svojim širokim otvorom blende, ovaj Sigma objektiv se sjajno pokazao...

  Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art Sony E mount je standardni prime objektiv dizajniran za Sony full-frame mirrorless fotoaparatima sa E-mount, ali se može montirati i na krop tela i raspon tada iznosi 30mm. Idealan je za fotografisanje panorama gradova, planinskih venaca, za astrofotografiju, venčanja, kao i snimanje video zapisa. Sa svojim širokim otvorom blende, ovaj Sigma objektiv se sjajno pokazao kod fotografisanja na zatvorenom prostoru i to pri slabom svetlu. Postiže maksimalno uvećanje od 1:5.3, a minimalno fokusno rastojanje iznosi svega 25cm. Što se tiče optike, situacije je identična kao kod Canon i Nikon verzije: poseduje 15 elemenata u 11 grupa, od kojih su tri FLD, četiri SLD, i dva asferična (jedan je pozicioniran u zadnjem delu objektiva), koji sa velikim stepenom uspešnosti neutrališu bljeskove, efekte ghosting-a, i hromatske aberacije. Štaviše, ovakvom optičkom dizajnu je "pridružen" i Super Multi Coating premaz. Sigma 24mm Art Sony E-mount može još da se pohvali hiper-soničnim motorom (HSM), mehanizmom manuelnog fokusa, kao dijafragmom i vidu 9 listića, koja donosi fenomenalan bokeh. Praktično sve je isto kao kod Canon i Nikon verzija, samo što sada i korisnici Sony E-mount bezogledalnih fotoaparata mogu da se posluže ovim Sigma Art objektivom.
Raspoloživost potrebno proveriti
71.980 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art   Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art je standardni prime objektiv dizajniran za full-frame DSLR-e, ali može da funkcioniše i na APS-C telima (tada njegov ekvivalentan raspon iznosi 38mm). Idealan je za fotografisanje panorama gradova, planinskih venaca, za astrofotografiju, venčanja, kao i snimanje video zapisa, a namenjen je Canon, Nikon i Sigma fotoaparatima. Sa svojim širokim otvorom blende, ovaj Sigma objektiv se sjajno pokazao...

  Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art je standardni prime objektiv dizajniran za full-frame DSLR-e, ali može da funkcioniše i na APS-C telima (tada njegov ekvivalentan raspon iznosi 38mm). Idealan je za fotografisanje panorama gradova, planinskih venaca, za astrofotografiju, venčanja, kao i snimanje video zapisa, a namenjen je Canon, Nikon i Sigma fotoaparatima. Sa svojim širokim otvorom blende, ovaj Sigma objektiv se sjajno pokazao kod fotografisanja na zatvorenom prostoru i to pri slabom svetlu. Postiže maksimalno uvećanje od 1:5.3, a minimalno fokusno rastojanje iznosi svega 25cm. Što se tiče optike, poseduje 15 elemenata u 11 grupa, od kojih su tri FLD, četiri SLD, i dva asferična (jedan je pozicioniran u zadnjem delu objektiva), koji sa velikim stepenom uspešnosti neutrališu bljeskove, efekte ghosting-a, i hromatske aberacije. Štaviše, ovakvom optičkom dizajnu je "pridružen" i Super Multi Coating premaz. Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art može još da se pohvali hiper-soničnim motorom (HSM), mehanizmom manuelnog fokusa, kao dijafragmom i vidu 9 listića, koja donosi fenomenalan bokeh.
Raspoloživost potrebno proveriti
84.370 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sigma objektiv 24mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sigma objektiv 24mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0085126401969)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi