Olympus objektiv 8mm, f1.8

Cena 110.802 din
Olympus objektiv 8mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1.8 Fisheye PRO Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1.8 Fisheye PRO je fiksni objektiv koji spada u grupu tzv. "riblje oko" objektiva i njegov ekvivalentni raspon iznosi 16mm. Ovaj omaleni objektiv, težine svega 314g, pravi slike sa sjajnim širokim uglovima zahvaljujući dijagonalnom uglu gledanja od 180 stepeni, a ono što će posebno privući pažnju kako profesionalcima, tako i entuzijastima, jeste njegova sposobnost da uhvati...

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1.8 Fisheye PRO je fiksni objektiv koji spada u grupu tzv. "riblje oko" objektiva i njegov ekvivalentni raspon iznosi 16mm. Ovaj omaleni objektiv, težine svega 314g, pravi slike sa sjajnim širokim uglovima zahvaljujući dijagonalnom uglu gledanja od 180 stepeni, a ono što će posebno privući pažnju kako profesionalcima, tako i entuzijastima, jeste njegova sposobnost da uhvati metu sa svega 2.5cm udaljenosti! Sa ovakvim performansama, širokougaoni makro snimci biće prava poslastica, a da ne bude neželjenih potresa pobrinuće se koračni motor (STM). M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1.8 Fisheye PRO poseduje 17 elemenata raspoređenih u 15 grupa, od kojih su 1 asferičan, 3 Super ED, 2 ED, 1 Super HR i 2 HR, što će omogućiti da fotografije imaju visoku rezoluciju čak i na krajnjim obodima. Takođe je tu i ZERO premaz. Dolazi sa fiksnom zonericom.
Raspoloživost potrebno proveriti
110.802 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Olympus objektiv 8mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Olympus objektiv 8mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi