Olympus objektiv 17mm, f1.2 nature

Cena 138.060 din
Olympus objektiv 17mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Olympus M.ZUIKO Digital ED 17mm f/1.2 PRO Kao i ostali objektivi iz prestižne PRO serije, Olympus M.ZUIKO Digital ED 17mm f/1.2 PRO namenjen je za Micro Four Thirds fotoaparate. Kada se montira na njih, ekvivalentni raspon iznosi 34mm. Sa svojom širokom blendom f/1.2, ovaj široki Olympus mirrorless objektiv pružiće svojim korisnicima mnogobrojne mogućnosti u slabim svetlosnim uslovima, kao i neverovatno plitko bolje dubinske oštrine (DoF)....

Kao i ostali objektivi iz prestižne PRO serije, Olympus M.ZUIKO Digital ED 17mm f/1.2 PRO namenjen je za Micro Four Thirds fotoaparate. Kada se montira na njih, ekvivalentni raspon iznosi 34mm. Sa svojom širokom blendom f/1.2, ovaj široki Olympus mirrorless objektiv pružiće svojim korisnicima mnogobrojne mogućnosti u slabim svetlosnim uslovima, kao i neverovatno plitko bolje dubinske oštrine (DoF). Što se tiče optičke strukture, Olympus 17mm f/1.2 PRO se sastoji od 15 elemenata u 11 grupa, od kojih je jedan Super ED, tri su ED, jedan ED-DSA (potpuno nov element koji u sebi poseduje karakteristike ED i duplog asferičnog elementa), jedan EDA, jedan Super HR, dok je jedan asferičan. Elementi su prekriveni Z Coating Nano premazom, što donosi visok nivo bistrine i neutrališe odbljeske i efekte ghosting-a. A za nečujan i gladak fokus kod video zapisa, Olympus 17mm f/1.2 PRO poseduje MSC (Movie and Still Compatible) autofokusni mehanizam. Njegovo minimalno fokusno rastojanje iznosi 20cm, a prečnik filtera je 62mm. Dijafragma se sastoji od 9 zaobljenih listića.
Raspoloživost potrebno proveriti
138.060 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Olympus objektiv 17mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Olympus objektiv 17mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi