Fujinon XF 35mm f/2 R WR Fujinon XF 35mm f/2 R WR spada u grupu standardnih prime objektiva i donosi raspon od 35mm (53mm u odnosu na full-frame format), sa uglom gledanja sličnim ljudskom oku (44.2°), kao i brzu blendu - f/2....

Cena 49.560 din
Fujinon XF 35mm f/2 R WR Fujinon XF 35mm f/2 R WR spada u grupu standardnih prime objektiva i donosi raspon od 35mm (53mm u odnosu na full-frame format)
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Fujinon XF 35mm f/2 R WR Fujinon XF 35mm f/2 R WR spada u grupu standardnih prime objektiva i donosi raspon od 35mm (53mm u odnosu na full-frame format), sa uglom gledanja sličnim ljudskom oku (44.2°), kao i brzu blendu - f/2. Što se tiče optike, poseduje 9 elemenata u 6 grupa, od kojih su dva asferična, a dva ED, a tu je takođe i Nano-GI premaz koji neutrališe bljeskove i efekte ghosting-a. Ovaj fiksni objektiv takođe može da se pohvali veoma brzim...

Fujinon XF 35mm f/2 R WR spada u grupu standardnih prime objektiva i donosi raspon od 35mm (53mm u odnosu na full-frame format), sa uglom gledanja sličnim ljudskom oku (44.2°), kao i brzu blendu - f/2. Što se tiče optike, poseduje 9 elemenata u 6 grupa, od kojih su dva asferična, a dva ED, a tu je takođe i Nano-GI premaz koji neutrališe bljeskove i efekte ghosting-a. Ovaj fiksni objektiv takođe može da se pohvali veoma brzim internim autofokusom (0.08s), kao i koračnim motorom, koji obezbeđuje tiho, precizno i brzo fokusiranje. U odnosu na Fuji 35mm f/1.4 R, poseduje manji otvor blende, ali je zato i manjih gabarita i težine (170g u odnosu na 187g, koliko ima stariji model). Novi Fuji 35mm je takođe zaptiven (što stariji 35mm nije), i to na čak osam mesta, što ga čini otpornim na kišu, vlagu, prašinu, ali i na temperature do 10 stepeni ispod nule. Dijafragma je realizovana u vidu 9 okruglih listića, što donosi bogat bokeh efekat, a minimalno fokusno rastojanje iznosi 30cm. Fuji XF 35mm f/2 R WR je dostupan u nijansama crne i srebrne.
Raspoloživost potrebno proveriti
49.560 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Fujinon XF 35mm f/2 R WR Fujinon XF 35mm f/2 R WR spada u grupu standardnih prime objektiva i donosi raspon od 35mm (53mm u odnosu na full-frame format). Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Fujinon XF 35mm f/2 R WR Fujinon XF 35mm f/2 R WR spada u grupu standardnih prime objektiva i donosi raspon od 35mm (53mm u odnosu na full-frame format). Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi