Canon objektiv EF-S, 24-105mm, f3.5-5.6 IS USM

Cena 159.300 din
Canon objektiv EF-S
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Canon RF 24-105mm f/4L IS USM Prepoznatljivi i nezamenjivi raspon među Canon standardnim zum objektivima - 24-105 - održao se i kod full-frame mirrorless serije. Sa svojih 700g i prečnikom filtera od 77mm, Canon RF 24-105mm f/4L IS USM je dosta konvencionalniji od Canon RF 28-70mm f/2L USM. Nije ni čudo što je baš on odabran da bude kit objektiv uz Canon EOS R. Opremljen je optičkom stabilizacijom slike koja daje dužu ekspoziciju za 5 blendi u odnosu na...

Prepoznatljivi i nezamenjivi raspon među Canon standardnim zum objektivima - 24-105 - održao se i kod full-frame mirrorless serije. Sa svojih 700g i prečnikom filtera od 77mm, Canon RF 24-105mm f/4L IS USM je dosta konvencionalniji od Canon RF 28-70mm f/2L USM. Nije ni čudo što je baš on odabran da bude kit objektiv uz Canon EOS R. Opremljen je optičkom stabilizacijom slike koja daje dužu ekspoziciju za 5 blendi u odnosu na preporučenu za određenu žižnu daljinu, kao i ultrasoničnim Nano USM motorom (poput Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM), što je prvi takav slučaj među L objektivima. S obzirom na ovaj brzi AF motor, Canon RF 24-105 je proizveden i sa akcentom na video. Sastoji se od 18 elemenata u 14 grupa, sa UD i asferičnim elementima (elementi na sebi poseduju Air Sphere Coating (ASC), SWC, kao i premaz od fluora). Naravno, zaptiven je, minimalno fokusno rastojanje iznosi 0.45m, a dijafragma je realizovana u vidu 9 zaobljenih listića.
Raspoloživost potrebno proveriti
159.300 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Canon objektiv EF-S. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Canon objektiv EF-S. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi