Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K6

Cena 27.140 din
Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K6
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Boya BY-WM4 Pro-K6 Boya BY-WM4 Pro-K6 je kompaktan, bežični sistem bubica, koji nudi sveobuhvatno rešenje za sve situacije u kojima je kvalitet zabeleženog zvuka bitna stavka. Lako se upotrebljava, a poslužiće da snimite razgovor dva sagovornika na Android telefon ili tablet opremljen USB Type-C konektorom. Sistem će omogućiti blagodeti jasnog, razgovetnog govora svim novinarima, tvorcima sadržaja za YouTube ili Instagram, TikTok korisnicima, vlogerima... Pakovanje uključuje...

Boya BY-WM4 Pro-K6 je kompaktan, bežični sistem bubica, koji nudi sveobuhvatno rešenje za sve situacije u kojima je kvalitet zabeleženog zvuka bitna stavka. Lako se upotrebljava, a poslužiće da snimite razgovor dva sagovornika na Android telefon ili tablet opremljen USB Type-C konektorom. Sistem će omogućiti blagodeti jasnog, razgovetnog govora svim novinarima, tvorcima sadržaja za YouTube ili Instagram, TikTok korisnicima, vlogerima... Pakovanje uključuje par omnidirekcionih bubica sa pripadajućim štipaljkama i sunđerastim oblogama kapsule, par odašiljača i jedan prijemnik. Sve elemente sistema karakteriše izuzetna prenosivost, a domet od 60 metara (brisani prostor, prepreke smanjuju domet) garantuje slobodu kretanja sagovornika, koji nisu vezani kablom kao pupčanom vrpcom. Od dodatnih opcija tu je mogućnost snimanja u mono ili stereo izvedbi, a na prijemniku je prisutan i džek za slušalice, što omogućava uvek korisno praćenje snimka u realnom vremenu.   Svaki odašiljač se napaja pomoću dve AAA baterije, što je dovoljno za do 11.5 sati autonomije.
Raspoloživost potrebno proveriti
27.140 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K6. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K6. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi