Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K5

Cena 16.520 din
Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K5
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Boya BY-WM4 Pro-K5 Boya BY-WM4 Pro-K5 je kompaktan, osnovni, bežični lavalier sistem mikrofona koji nudi sveobuhvatno, jeftino, rešenje lako za korišćenje, za snimanje jednog subjekta Android telefonom ili sličnim USB tip C prenosnim uređajima. Sistem isporučuje poboljšan kvalitet zvuka putem ugrađenog mikrofona na kamerama i prenosnim uređajima da bi omogućio jasan, razgovetan govor novinarima, YouTube/Instagram tvorcima sadržaja, TikTok korisnicima,...

Boya BY-WM4 Pro-K5 je kompaktan, osnovni, bežični lavalier sistem mikrofona koji nudi sveobuhvatno, jeftino, rešenje lako za korišćenje, za snimanje jednog subjekta Android telefonom ili sličnim USB tip C prenosnim uređajima. Sistem isporučuje poboljšan kvalitet zvuka putem ugrađenog mikrofona na kamerama i prenosnim uređajima da bi omogućio jasan, razgovetan govor novinarima, YouTube/Instagram tvorcima sadržaja, TikTok korisnicima, vlogerima i drugima. Pakovanje uključuje svesmerni lavalier mikrofon sa štipaljkom i telo sa odašiljačem sa nosačem sa kaiš koji omugućava korisniku da se kreće ispred kamere ne upotrebljavajući ruke, što je zgodno za prezentacije, demonstracije i izvedbe. Izuzetno kompaktan, dvokanalni prijemnik nudi maksimalni opseg od 60 m u okviru vidnog polja i povezuje se USB-C konekcijom sa prenosnim uređajem, koji ga takođe napaja strujom. 3.5 mm ulaz na prijemniku dozvoljava povezivanje slušalica za monitoring dok radite na snimanju. Odašiljač se napaja sa dve AAA baterije za rad do 11.5 sati i fabrički je uparen sa prijemnikom, samo ga upalite, priključite prijemnik na Vaš uređaj i spremni ste za rad.
Raspoloživost potrebno proveriti
16.520 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K5. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K5. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi