Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K4

Cena 28.320 din
Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K4
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Boya BY-WM4 Pro-K4 Boya BY-WM4 Pro-K4 je kompaktan, bežični sistem bubica, koji nudi sveobuhvatno rešenje za sve situacije u kojima je kvalitet zabeleženog zvuka bitna stavka. Lako se upotrebljava, a poslužiće da snimite razgovor dva sagovornika na iPhone ili iPad. Sistem će omogućiti blagodeti jasnog, razgovetnog govora svim novinarima, tvorcima sadržaja za YouTube ili Instagram, TikTok korisnicima, vlogerima... Pakovanje uključuje par omnidirekcionih bubica sa pripadajućim...

Boya BY-WM4 Pro-K4 je kompaktan, bežični sistem bubica, koji nudi sveobuhvatno rešenje za sve situacije u kojima je kvalitet zabeleženog zvuka bitna stavka. Lako se upotrebljava, a poslužiće da snimite razgovor dva sagovornika na iPhone ili iPad. Sistem će omogućiti blagodeti jasnog, razgovetnog govora svim novinarima, tvorcima sadržaja za YouTube ili Instagram, TikTok korisnicima, vlogerima... Pakovanje uključuje par omnidirekcionih bubica sa pripadajućim štipaljkama i sunđerastim oblogama kapsule, par odašiljača i jedan prijemnik. Sve elemente sistema karakteriše izuzetna prenosivost, a domet od 60 metara (brisani prostor, prepreke smanjuju domet) garantuje slobodu kretanja sagovornika, koji nisu vezani kablom kao pupčanom vrpcom. Od dodatnih opcija tu je mogućnost snimanja u mono ili stereo izvedbi, a na prijemniku je prisutan i džek za slušalice, što omogućava uvek korisno praćenje snimka u realnom vremenu.   Svaki odašiljač se napaja pomoću dve AAA baterije, što je dovoljno za do 11.5 sati autonomije.
Raspoloživost potrebno proveriti
28.320 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K4. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Boya mikrofon BY-WM4 Pro-K4. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi