Boya mikrofon BY-MP4

Cena 6.490 din
Boya mikrofon BY-MP4
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Boya BY-MP4 Boya je napravila ozbiljan arsenal audio uređaja. Boya BY-MP4 je omaleni audio adapter koji poseduje 2 kanala i koji obezbeđuje montiranje dva mikrofona, što donosi mogućnost audio miksovanja. U pakovanju se dobijaju 3.5mm TRS i 3.5mm TRRS kablovi pomoću kojih se povezuje sa DSLR fotoaparatima, kamkorderima i pametnim telefonima i što je vrlo bitno - ne zahteva baterije ni druge izvore energije. Ovaj Boya adapter na sebi poseduje 3 stopice, na...

Boya je napravila ozbiljan arsenal audio uređaja. Boya BY-MP4 je omaleni audio adapter koji poseduje 2 kanala i koji obezbeđuje montiranje dva mikrofona, što donosi mogućnost audio miksovanja. U pakovanju se dobijaju 3.5mm TRS i 3.5mm TRRS kablovi pomoću kojih se povezuje sa DSLR fotoaparatima, kamkorderima i pametnim telefonima i što je vrlo bitno - ne zahteva baterije ni druge izvore energije. Ovaj Boya adapter na sebi poseduje 3 stopice, na koje se mogu kačiti mikrofoni raznih dimenzija i oblika, zatim bežični prijemnici, ali i LED reflektori, monitori i mnogi drugi dodaci.  Ostale karakteristike: - na raspolaganju su mono i stereo output mod- ulaz: 1 x 3.5mm stereo ulaz, 2 x 3.5mm mono ulaz- izlaz: 1 x 3.5mm stereo ulaz- frekvencija: 20Hz - 20kHz (+/-0.5 dB)
Raspoloživost potrebno proveriti
6.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Boya mikrofon BY-MP4. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Boya mikrofon BY-MP4. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6971008020649)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi