Boya mikrofon BY-M3

Cena 4.956 din
Boya mikrofon BY-M3
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Boya BY-M3 Jedna je Boya BY-M1, i to ne zato što nosi broj jedan u nazivu, već zato što je reč o ubedljivo najprodavanijoj bubici u na&;scaron;oj ponudi. Odlična kombinacija izuzetnog kvaliteta zvuka i popularne cene, privukla je mnoge. Boya BY-M3, koja je i tema ovog teksta, može se posmatrati kao pravi duhovni naslednik navedenog modela, te ponovo u metu gađa izuzetno povoljnom cenom i već dokazanim kvalitetom, ali ovog puta je ciljna grupa nešto...

Jedna je Boya BY-M1, i to ne zato što nosi broj jedan u nazivu, već zato što je reč o ubedljivo najprodavanijoj bubici u našoj ponudi. Odlična kombinacija izuzetnog kvaliteta zvuka i popularne cene, privukla je mnoge. Boya BY-M3, koja je i tema ovog teksta, može se posmatrati kao pravi duhovni naslednik navedenog modela, te ponovo u metu gađa izuzetno povoljnom cenom i već dokazanim kvalitetom, ali ovog puta je ciljna grupa nešto drugačija. Karakteristike koje ove dve bubice dele su dužina kabla od 6m i mogućnost rada sa Android uređajima, nakon čega se rođaci udaljavaju. Boya M3 je bubica opremljena USB Type-C konektorom i kao takva nije predviđena za povezivanje sa fotoaparatima, kamerama, kamkorderima. Uprkos ovome, ovaj konektor donosi visok stepen upotrebljivosti kada ovaj mikrofon namenite modernom Android telefonu, ili pak laptopu sa Windows OS-om koji na sebi ima pomenuti Type-C konektor. Isto važi i za MAC računare. Kao i svaki uređaj ovog tipa, BY-M3 je najbolje rešenje za sve koji rade podcast, intervjue ili vloguju. Ukratko, M3 pripada seriji bubica koje svojim odnosom cene i kvaliteta polako pretvaraju ono "ako ne znaš šta je dobro, kupi šta je skupo" u "ako ne znaš šta je dobro, kupi Boju". Neće razočarati.
Raspoloživost potrebno proveriti
4.956 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Boya mikrofon BY-M3. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Boya mikrofon BY-M3. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6971008025774)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi