Sony SDHC 256GB memorijska kartica

Cena 796.500 din
Sony SDHC 256GB memorijska kartica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sony PXW-FS7 II Sony PXW-FS7 II predstavlja unapređenu verziju već dokazane Sony PXW-FS7. Kao i prethodnik, Sony FS7 II je opremljena Super 35mm Exmor CMOS senzorom i snima u 4K rezoluciji. Novine koje donosi nova verzija su, pre svega, elektronski varijabilni ND filter, mogućnost montiranja E-mount objektiva, unapređen dizajn i ergonomija, kao i mogućnost kombinovanja sa Sony E PZ 18-110mm f/4 G OSS objektivom i Sony QD-G256E karticom sa kapacitetom od 256GB, brzinom čitanja...

Sony PXW-FS7 II predstavlja unapređenu verziju već dokazane Sony PXW-FS7. Kao i prethodnik, Sony FS7 II je opremljena Super 35mm Exmor CMOS senzorom i snima u 4K rezoluciji. Novine koje donosi nova verzija su, pre svega, elektronski varijabilni ND filter, mogućnost montiranja E-mount objektiva, unapređen dizajn i ergonomija, kao i mogućnost kombinovanja sa Sony E PZ 18-110mm f/4 G OSS objektivom i Sony QD-G256E karticom sa kapacitetom od 256GB, brzinom čitanja od 440MB/s i brzinom pisanja od 400MB/s (kao i prethodnik, i FS7 II koristi XQD (2 slota) i SD kartice (1 slot)). Ova kartica pruža dovoljno mesta za 45 minuta video zapisa u kvalitetu 4K 60p i do čak 3.5 sata u kvalitetu 2K 30p. XQD kartice mogu da se koriste simultano, dok se na SD/SDHC/SDXC memorijsku karticu beleže samo podaci konfiguracije, i na njoj se ne mogu beležiti snimci. Kada je u pitanju elektronski varijabilni ND filter, u kombinaciji sa velikim senzorom, pruža dosta prostora za kontrolu ekspozicije i automatski kompenzuje promene ekspozicije između dve i sedam blendi. Filter je vrlo prilagodljiv tako da otvor blende i brzina zatvarača ostaju konstantni čak i kada dođe do značajnih promena po pitanju svetlosnih uslova. Ovaj novi sistem takođe dozvoljava da dođe do promena blende koje menjaju polje dubinske oštrine tokom snimanja bez ikakvog uticaja na ekspoziciju prilikom fotografisanja. Druga bitna novina kod Sony FS7 II kamere je mogućnost zaključavanja otvora za objektiv kada se montira objektiv pomoću tzv. locking collar, što će omogućiti E-mount objektivima da savršeno upadnu u ležište, bez potrebe za njihovim zavrtanjem. Nema više zavrtanja objektiva, već se ova tzv. "kragna" rotira, što će značajno ubrzati promenu objektiva. Bajonet je značajno ojačan u odnosu na prethodnu iteraciju, što znači da na kameru možete montirati duže i masivnije objektive bez ikakve dodatne podrške za objektive. Mala registraciona distanca (flange focal distance) Vam omogućava da, uz pomoć odgovarajućih adaptera, na kameru postavite većinu 35mm objektiva, poput PL, Canon EF, Leica, Nikon i mnogih drugih. U pakovanju dolazi i tzv. SmartGrip, koji je vrlo zgodan za upotrebu zahvaljujući svojoj ergonomičnosti i funkcijama koje poseduje - Zoom, Start/Stop i Assign. Ovaj grip umnogome olakšava rukovanje kamerom, s obzirom da Vam omogućava upravljanje samo jednom rukom, dok je druga slobodna i njome možete podešavati objektiv. Sa ovakvim unutrašnjim sklopom Sony PXW-FS7M2, ali i kućištem izrađenim od legure magnezijuma, uživaćete u snimanju dokumentaraca, reklama, televizijskih emisija i izvući maksimum iz svake situacije.
Raspoloživost potrebno proveriti
796.500 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sony SDHC 256GB memorijska kartica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sony SDHC 256GB memorijska kartica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi