SanDisk SDXC 32GB memorijska kartica

Cena od 2.006 din do 7.459 din
SanDisk SDXC 32GB memorijska kartica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

SanDisk SDXC 32GB Extreme Pro 100MB/s SanDisk SDHC 32GB Extreme 100MB/s nudi dovoljnu brzinu, kapacitet i izdržljivost da zadovolji potrebe kako profesionalaca, tako i pasioniranih entuzijasta. Idealno se kombinuje sa fotoaparatima više klase i 4K kamerama. Sa brzinom upisa od 90MB/s i brzinom čitanja od 100MB/s, ova kartica je sjajna za dinamično fotografisanje neke akcije, kao i fotografisanje sa visokim stepenom rafala, za Full HD, ali i za 4K video snimke. A kapacitet od...

SanDisk SDHC 32GB Extreme 100MB/s nudi dovoljnu brzinu, kapacitet i izdržljivost da zadovolji potrebe kako profesionalaca, tako i pasioniranih entuzijasta. Idealno se kombinuje sa fotoaparatima vi&;scaron;e klase i 4K kamerama. Sa brzinom upisa od 90MB/s i brzinom čitanja od 100MB/s, ova kartica je sjajna za dinamično fotografisanje neke akcije, kao i fotografisanje sa visokim stepenom rafala, za Full HD, ali i za 4K video snimke. A kapacitet od 32GB pruža dovoljno prostora za stotine fotografija u visokoj rezoluciji, i to u formatima RAW i JPEG, kao i za snimanje 4K i Full HD video zapisa. Otporna je na vodu, pritisak i X-zrake, a može da izdrži temperaturu od -25 do 85 stepeni Celzijusa.
Raspoloživost potrebno proveriti
2.006 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

SanDisk SDXC 32GB Extreme PRO UHS-II

Format SDHCSpeed Class Class 10Storage Capacity 32 GBSeries Extreme Pro
Na stanju
7.459 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za SanDisk SDXC 32GB memorijska kartica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda SanDisk SDXC 32GB memorijska kartica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0619659155414)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi