SanDisk microSDXC 256GB memorijska kartica

Cena od 4.470 din do 8.260 din
SanDisk microSDXC 256GB memorijska kartica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

SanDisk MicroSDXC 256GB Extreme, SDSQXAV-256G-GN6MA sa adapterom

On
4.470 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

SanDisk SDXC 256GB Micro Extreme Pro 200MB/s A2 C10 V30 UHS-I US+Ad

Ostvarite ekstremne brzine sa microSDXC memorijske kartice za brz prijenos, performanse aplikacija i 4K UHD.2 Idealna za vaš Android pametni telefon, akcijske kamere ili dronove, ova Extreme Pro microSD SDXC kartica visokih performansi omogućava 4K UHD video snimanje, Full HD video, i fotografije visoke rezolucije. Super-brza SanDisk Extreme PRO microSDXC memorijska kartica postiže brzinu čitanja do 200MB/s8 i piše do 140MB/s.8 Plus, ima A2 ocenu, tako da možete dobiti brze performanse aplikacije za izuzetno iskustvo pametnog telefona.
Na stanju
5.239 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

SanDisk Micro SDXC 256GB Extreme 160MB/s Nova brzinska stopa među SanDisk microSD memorijskim karticama. SanDisk Micro SDXC 128GB Extreme 160MB/s je savršen pratilac za Vaš fotoaparat, smartphone ili tablet. Sa brzinom upisa od 90MB/s i brzinom čitanja od 160MB/s, ova kartica je sjajna za dinamično fotografisanje neke akcije, za fotografisanje sa visokim stepenom rafala, za Full HD, ali i za 4K video snimke. Iz kompanije navode da brzina čitanja od...

Nova brzinska stopa među SanDisk microSD memorijskim karticama. SanDisk Micro SDXC 128GB Extreme 160MB/s je savršen pratilac za Vaš fotoaparat, smartphone ili tablet. Sa brzinom upisa od 90MB/s i brzinom čitanja od 160MB/s, ova kartica je sjajna za dinamično fotografisanje neke akcije, za fotografisanje sa visokim stepenom rafala, za Full HD, ali i za 4K video snimke. Iz kompanije navode da brzina čitanja od 160MB/s omogućava transfer od 1000 fotografija u punoj rezoluciji i 30 minuta 4K video zapisa (24GB) za manje od 3 minuta. Štaviše, ova SanDisk micro SD kartica nosi oznaku A2, što se odnosi na njenu veliku brzinu - omogućava brzo otvaranje aplikacija, znatno brže od konkurencije. Kapacitet od 128GB pruža dovoljno prostora za stotine fotografija u visokoj rezoluciji, kao i za snimanje Full HD i 4K video zapisa. Otporna je na vodu, pritisak i X-zrake, a može da izdrži temperaturu od -25 do 85 stepeni Celzijusa (može se skladištiti na temperaturi od čak -40). Kada je u pitanju brzina, pripada klasi 10, a po pitanju UHS brzine, pripada klasi U3. Sa SanDisk microSD 128GB Extreme 160MB/s karticom dolazi i SD adapter, koji joj omogućava da se koristi u uređajima koji podržavaju SD kartice, kao i u čitačima kartica.
Raspoloživost potrebno proveriti
5.900 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

SanDisk Micro SDXC 256GB Extreme PRO 200MB/s Nova brzinska stopa među SanDisk microSD memorijskim karticama. SanDisk Micro SDXC 256GB Extreme PRO 200MB/s je savršen pratilac za Vaš fotoaparat, smartphone ili tablet. Sa brzinom upisa od 140MB/s i brzinom čitanja od 200MB/s, ova kartica je sjajna za dinamično fotografisanje neke akcije, za fotografisanje sa visokim stepenom rafala, za Full HD, ali i za 4K video snimke. Iz kompanije navode da brzina čitanja od...

Nova brzinska stopa među SanDisk microSD memorijskim karticama. SanDisk Micro SDXC 256GB Extreme PRO 200MB/s je savršen pratilac za Vaš fotoaparat, smartphone ili tablet. Sa brzinom upisa od 140MB/s i brzinom čitanja od 200MB/s, ova kartica je sjajna za dinamično fotografisanje neke akcije, za fotografisanje sa visokim stepenom rafala, za Full HD, ali i za 4K video snimke. Iz kompanije navode da brzina čitanja od 200MB/s omogućava transfer od preko 1000 fotografija u punoj rezoluciji i preko 30 minuta 4K video zapisa (24GB) za manje od 3 minuta. Štaviše, ova SanDisk micro SD kartica nosi oznaku A2, što se odnosi na njenu veliku brzinu - omogućava brzo otvaranje aplikacija, znatno brže od konkurencije. Kapacitet od 256GB pruža dovoljno prostora za stotine fotografija u visokoj rezoluciji, kao i za snimanje Full HD i 4K video zapisa. Otporna je na vodu, pritisak i X-zrake, a može da izdrži temperaturu od -25 do 85 stepeni Celzijusa (može se skladištiti na temperaturi od čak -40). Kada je u pitanju brzina, pripada klasi 10, a po pitanju UHS brzine, pripada klasi U3. Sa SanDisk microSD 256GB Extreme PRO 200MB/s karticom dolazi i SD adapter, koji joj omogućava da se koristi u uređajima koji podržavaju SD kartice, kao i u čitačima kartica.
Raspoloživost potrebno proveriti
8.260 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za SanDisk microSDXC 256GB memorijska kartica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda SanDisk microSDXC 256GB memorijska kartica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0619659188498)
Ocene i komentari
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi