Naipo MGPC-002

Cena od 8.399 din do 10.999 din
Naipo MGPC-002
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Naipo Fascial Gun MGPC-002 - Pištolj za masažu (Crni)

Naipo Fascial Gun MGPC-002 Pištolj za masažu za celo telo (Crni)Bežični ručni masažer za perkusionu masažu. 4 masažna nastavka za različite zone i grupe mišića. 5 nivoa intenziteta. Ubrzava oporavak nakon treninga, ublažava bol, poboljšava cirkulaciju, efikasno deluje protiv celulita. Do 3 sati autonomnog rada.Zamislite: u ovom trenutku radite opuštajuću ili stimulativnu masažu…Ko nije sanjao o opuštajućoj masaži nakon napornog dana u kancelariji ili za volanom? A nakon treninga masaža mišića zvuci kao nezaobilazna potreba. Ali svakodnevne posete masera ne može da priušti svako. Postoji još jedno rešenje – Naipo maser.
Na stanju
8.499 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Naipo Naipo Fascial Gun pištolj za masažu MGPC-002 crni

Naipo Fascial Gun pištolj za masažu MGPC-002 crni Masažer se s razlogom naziva „Gun“ – izgleda kao pištolj Čvrsto plastično kućište ergonomskog oblik
Na zalihama
10.999 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Naipo MGPC-002. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Naipo MGPC-002. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0712376778062)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi