pametno.rs

List Computers

http://www.list.rs/

Načini plaćanja

  • Gotovinom.
  • Plaćanje karticama.
  • Odloženo plaćanje čekovima građana do 150 dana.
  • Plaćanje pouzećem.
  • Virmansko plaćanje. Sve proizvode poručene online, telefonom ili u nekim od prodajnih objekata, možete platiti direktnom uplatom na naš žiro račun ili prenosom sredstava, odnosno e-banking uslugom. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci ili na bilo kom drugom mestu gde je omogućen platni promet.
  • Kupovina pomoću QVaučera. Želite da kupujete brzo, lako, bez računa kod banaka i uplata preko žiro računa. Sve proizvode koje poručite online, od sada i u List Computers, možete kupiti pomoću QVoucher-a. Sve što treba da uradite jeste da odete do najbliže trafike i izvršite uplatu!

Dostava

Svi proizvodi kupljeni online najčešće se isporučuju već sledećeg radnog dana, a najkasnije u roku od sedam radnih dana. Uz pošiljku stižu račun i pripadajući Garantni list. Isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije. Za sve porudžbine čija je vrednost veća od 14.000,00 dinara, isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije. Za sve ostale porudžbine isporuka je obezbeđena u saradnji sa kurirskom službom Aks Express i naplaćuje se prema aktuelnom cenovniku date kurirske službe.

Isporuka i otkupnina (ukoliko se kupac odlučio za plaćanje pouzećem) se naplaćuje u trenutku preuzimanja robe od kurira. Molimo Vas da, pre nego što prihvatite porudžbinu od kurirske službe, proverite njen sadržaj (količinu, stanje robe ili eventualna oštećenja). Ukoliko je sadržaj poručene robe nekompletan ili oštećen, imate pravo da odbijete prijem robe. Prijave nedostataka koje se upute nakon isteka 24 sata od prijema pošiljke nećemo uvažiti.

Lokacije

Zemun