Einhell TC-LL 2

Cena od 5.880 din do 7.591 din
Einhell TC-LL 2
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Einhell laser sa ukrštenim linijama TC-LL 2

Laser sa ukrštenim linijama TC-LL 2 Einhell Einhell TC-LL 2 laserski nivelator sa ukrštenim linijama lako projektuje laserske ukrštene linije, kao i pojedinačne laserske lin
Na zalihama
7.178 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Laserski nivelator TC-LL 2

Einhell TC-LL 2 laserski nivelator sa ukrštenim linijama lako projektuje laserske ukrštene linije, kao i pojedinačne laserske linije na zidove, podove, plafone ili radne predmete. Pomoću laserskog nivelatora sa ukrštenim linijama možete poravnati pločice, ivice, tapete i predmete sa tačnom preciznošću. Ugaono postavljanje na površine je moguće pomoću univerzalne stege, što omogućava precizno postavljanje eksera ili obeleživača za bušenje. Još jedna funkcija laserskog nivelatora sa ukrštenim linijama je digitalna libela, što čini konvencionalne merne alate suvišnim. Laserski nivelator sa ukrštenim linijama ima i funkciju samonivelacije, kao i LED koji upozorava korisnika ako su uglovi nagiba veći od 4°. Integrisan navoj od 1/4” za upotrebu sa stativom. Mekana površina za držanje obezbeđuje udobno rukovanje ovim laserskim nivelatorom sa ukrštenim linijama. U isporuku su uključeni i univerzalna stega za jednostavno korišćenje i fleksibilan rad, kao i praktična torbica za čuvanje.
Na stanju
7.591 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TC-LL 2. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TC-LL 2. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825616231)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi