Makita UB1103z

Cena od 12.489 din do 12.815 din
Makita UB1103z
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Makita Električna duvalica-usisivač 600W UB1103Z MAKITA

Električna duvalica-usisivač 600W UB1103Z MAKITA Sprečava akumulaciju statičkog elektriciteta Novi oblik drške, za udobniji rad Veliki okidač, lak za rukovanje, može da se povl
Na zalihama
12.489 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Makita UB1103Z Električna duvaljka / usisivač

Opis  proizvoda Sprečava akumulaciju statičkog elektriciteta Novi oblik drške, za udobniji rad Veliki okidač, lak za rukovanje, može da se povlači sa dva prsta, za rukovanje bez umora, sa kontrolom promenjive brzine Može da se koristi kao usisivač, sa dodatnom vrećom za prašinu Sa gotovo 100 godina iskustva, Makita nudi kvalitetne mašine i pribor koji će, kako se očekuje, trajati dugo. Zbog toga Makite proizvode možete pronaći bilo gde u svetu. Umesto da pogledamo odgovore zašto, predlažemo da ga uzmete, koristite ga i pitanje više nije pitanje! Kupovinom Makita proizvoda možete biti deo tradicije koja ima gotovo 100 godina, stvarati vrednost pomoću alata stvorenog uz japansku veštinu i posvećenost. Makita daje veliki naglasak na nove ideje, inovacije, bezbednosna rešenja kao što su litijum-jonska baterija, AVT (tehnologija protiv vibracija) ili tehnologija ponovnog punjenja. Japanski inženjeri neprestano istražuju i rade na poboljšanju naših proizvoda, posebno na smanjenju potrošnje električne energije i pravilnom ergonomskom izgledu - čineći sve napore da osiguraju da su naši kupci u potpunosti zadovoljni Makitovom ponudom.
1
12.806 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Makita UB1103z. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Makita UB1103z. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0088381658355)
Ocene i komentari
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi