Einhell električna dizalica TC-EH 600

Cena od 21.367 din do 25.595 din
Einhell električna dizalica TC-EH 600
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Električna dizalica TC-EH 600 Einhell

Električna dizalica TC-EH 600 Einhell   Električna dizalica Einhell TC-EH 600 je velika pomoć za podizanje i transport teških tereta u radionici ili garaži za hobi ili prilikom
Na zalihama
24.417 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Dizalica sa sajlom TC-EH 600

Einhell TC-EH 600 dizalica je snažna pomoć dizajnirana s posebnim naglaskom na sigurnost. Za dodatnu sigurnost prilikom rada tu je prekidač za rukovanje sa funkcijom za zaustavljanje u slučaju nužde, sigurnosni zatvarač na kuki za teret, automatsko isključivanje za graničnike opreme i automatska kočnica koja osigurava opterećenje u svakom položaju. Zahvaljujući 18-metarskom žičanom kablu bez obrtanja (Ø 4,5 mm), opterećenje do 300 kg može se podići na visinu do 18 m bez upotrebe vođice (sa vođicom: 600 kg / visina podizanja 9 m). . Snažni pogon od 1.050 W omogućuje brzine dizanja od 8 ili 4 m u minuti. Motor sa termostatskim prekidačem doprinosi dugom veku trajanja. Zahvaljujući dvema dvostrukim stegama, oprema se lako montira.
Na stanju
24.834 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell električna dizalica TC-EH 600. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell električna dizalica TC-EH 600. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825628753)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi