Nikon Coolpix B500 plavi digitalni fotoaparat

Cena 41.300 din
Nikon Coolpix B500 plavi digitalni fotoaparat
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Nikon Coolpix B500 Nikon Coolpix B500 ima BSI CMOS senzor od 1/2.3” i 16MP za sliku visoke rezolucije kao i i za Full HD 1080p video zapise. Konstrukcija ovog senzora koristi složeni dizajn osvetljen pozadi za poboljšanje jasnoće i kvaliteta slike kada se radi u uslovima loše osvetljenosti. Objektiv ima 40x optički zum i pokriva vidne uglove od širokougaonih 22,5 mm sve do telefoto 900 mm ekvivalentne žižne daljine u formatu od 35 mm i pogodan...

Nikon Coolpix B500 ima BSI CMOS senzor od 1/2.3” i 16MP za sliku visoke rezolucije kao i i za Full HD 1080p video zapise. Konstrukcija ovog senzora koristi složeni dizajn osvetljen pozadi za poboljšanje jasnoće i kvaliteta slike kada se radi u uslovima loše osvetljenosti. Objektiv ima 40x optički zum i pokriva vidne uglove od širokougaonih 22,5 mm sve do telefoto 900 mm ekvivalentne žižne daljine u formatu od 35 mm i pogodan je za rad u raznim okruženjima. Dalje uvećanje subjekta može se postići korišćenjem 80x dinamičkog finog zuma (Dynamic Fine Zoom) koji efikasno duplira domet kamere. Objektiv takođe ima i napredno smanjenje vibracija (Vibration Reduction - VR) koji pomaže pri otklanjanju podrhtavanja kamere kada se snima sa velikim zumom ili dužim brzinama otvaranja blende. Pokretni LCD ekran od 3” sa 921 hiljadom tačaka dozvoljava kompoziciju slike iz raznih uglova kao i pregledanje slika i meni. Ugrađeni Bluetooth low energy (BLE), WiFi i NFC dozvoljavaju povezivanje B500 sa kompatibilnim pametnim uređajima korišćenjem SnapBridge aplikacije. Slike se lako mogu prebaciti na povezani pametni telefon ili tablet, a odatle dalje deliti na omiljenu društvenu mrežu. Nikon B500 dizajniran je za jednostvano rukovanje bez stresa, sa mogućnostima za “uperi i slikaj” korišćenje, a jednostavnost je dovedena do maksimuma mogućnošću izbora jednog od 18 scenskih modova ili upotrebom lakog automatskog podešavanja (Easy Auto Mode) koji automatski optimizuje podešavanja čak i prilikom rada u uslovima slabe osvetljenosti.
Raspoloživost potrebno proveriti
41.300 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Nikon Coolpix B500 plavi digitalni fotoaparat. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Nikon Coolpix B500 plavi digitalni fotoaparat. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi