Canon EOS 90D 32.5Mpx SLR vodootporan crni digitalni fotoaparat

Cena od 141.482 din do 236.171 din
Canon EOS 90D 32.5Mpx SLR vodootporan crni digitalni fotoaparat
Stavi u listu želja
Obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Canon EOS 90D Uvek je praznik kada klasa fotoaparata dobije novog predvodnika. Canon EOS 90D staje na čelo Canon krop DSLR fotoaparata i predstavlja sažimanje prethodnih vođa - Canon 80D i Canon 7D Mark II. Unapređeno je ono najbitnije: sa njim stigao je i potpuno novi Dual Pixel CMOS senzor, zahvaljujući kome je rezolucija skočila na 32.5MP, a 4K video koristi čitavu površinu senzora (nema kropa), kao i procesor DIGIC 8, koji krasi vodeće Canon full-frame mirrorless...

Uvek je praznik kada klasa fotoaparata dobije novog predvodnika. Canon EOS 90D staje na čelo Canon krop DSLR fotoaparata i predstavlja sažimanje prethodnih vođa - Canon 80D i Canon 7D Mark II. Unapređeno je ono najbitnije: sa njim stigao je i potpuno novi Dual Pixel CMOS senzor, zahvaljujući kome je rezolucija skočila na 32.5MP, a 4K video koristi čitavu površinu senzora (nema kropa), kao i procesor DIGIC 8, koji krasi vodeće Canon full-frame mirrorless fotoaparate EOS R i EOS RP, i koji donosi rafal od 11 fps sa zaključanim fokusom, odnosno 10 fps sa AF. Ovo su vrlo značajna unapređanja. Međutim, tu se spisak ne završava. Kod Canon 90D poboljšan je i senzor merenja svetla (podržane su 27 tačaka u merenju na f/8), što potpomaže praćenje pokretnih meta kada se kadrira kroz tražilo. Iako je autofokus ostao na 45 krstastih AF tačaka kao kod 80D, novi Dual Pixel sa 5481 tačkom sa detekcijom faza u kombinaciji sa unapređenim senzorom, procesorom i merenjem svetla rezultira u znatno bržem kadriranju u LV modu. Još jedna napomena koja se tiče video zapisa: jeste drastično poboljšan, ali je, nažalost, kod 90D izbačena stopa frejmova od 24 fps * (tzv. filmski režim). Kada je reč o eksterijeru, Canon 90D je gotovo identičan prethodniku. Ekran i tražilo su ostali isti, a jedina razlika je to što EOS 90D poseduje AF džojstik i što su neki tasteri promenili mesta. Što se tiče ostalih performanski, autonomija baterije je napređena u odnosu na prethodnu generaciju i iznosi 1300 snimaka (960 kod 80D). Razume se da su tu iskačući blic i Wi-Fi funkcija sa Bluetooth podrškom. Sve u svemu, stari majstor sa novim veštinama. * naknadno je izbačen novi firmware, koji je doneo stopu od 24 fps.
Raspoloživost potrebno proveriti
141.482 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Fotoaparat CANON EOS 90D (Telo) DSLR 32.5 MPix APS-C CMOS Li-ion baterija

Raspoloživo, isporuka do 2 dana
183.049 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Canon EOS 90D 18-135 IS USM Uvek je praznik kada klasa fotoaparata dobije novog predvodnika. Canon EOS 90D staje na čelo Canon krop DSLR fotoaparata i predstavlja sažimanje prethodnih vođa - Canon 80D i Canon 7D Mark II. Unapređeno je ono najbitnije: sa njim stigao je i potpuno novi Dual Pixel CMOS senzor, zahvaljujući kome je rezolucija skočila na 32.5MP, a 4K video koristi čitavu površinu senzora (nema kropa), kao i procesor DIGIC 8, koji krasi vodeće...

Uvek je praznik kada klasa fotoaparata dobije novog predvodnika. Canon EOS 90D staje na čelo Canon krop DSLR fotoaparata i predstavlja sažimanje prethodnih vođa - Canon 80D i Canon 7D Mark II. Unapređeno je ono najbitnije: sa njim stigao je i potpuno novi Dual Pixel CMOS senzor, zahvaljujući kome je rezolucija skočila na 32.5MP, a 4K video koristi čitavu površinu senzora (nema kropa), kao i procesor DIGIC 8, koji krasi vodeće Canon full-frame mirrorless fotoaparate EOS R i EOS RP, i koji donosi rafal od 11 fps sa zaključanim fokusom, odnosno 10 fps sa AF. Ovo su vrlo značajna unapređanja. Međutim, tu se spisak ne završava. Kod Canon 90D poboljšan je i senzor merenja svetla (podržane su 27 tačaka u merenju na f/8), što potpomaže praćenje pokretnih meta kada se kadrira kroz tražilo. Iako je autofokus ostao na 45 krstastih AF tačaka kao kod 80D, novi Dual Pixel sa 5481 tačkom sa detekcijom faza u kombinaciji sa unapređenim senzorom, procesorom i merenjem svetla rezultira u znatno bržem kadriranju u LV modu. Još jedna napomena koja se tiče video zapisa: jeste drastično poboljšan, ali je, nažalost, kod 90D izbačena stopa frejmova od 24 fps * (tzv. filmski režim). Kada je reč o eksterijeru, Canon 90D je gotovo identičan prethodniku. Ekran i tražilo su ostali isti, a jedina razlika je to što EOS 90D poseduje AF džojstik i što su neki tasteri promenili mesta. Što se tiče ostalih performanski, autonomija baterije je napređena u odnosu na prethodnu generaciju i iznosi 1300 snimaka (960 kod 80D). Razume se da su tu iskačući blic i Wi-Fi funkcija sa Bluetooth podrškom. Sve u svemu, stari majstor sa novim veštinama. U ovoj ponudi, Canon EOS 90D dolazi u paketu sa objektivom Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM. * naknadno je izbačen novi firmware, koji je doneo stopu od 24 fps.
Raspoloživost potrebno proveriti
192.340 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Fotoaparat CANON EOS 90D 18-135 IS USM DSLR 32.5 MPix 3" APS-C CMOS

Raspoloživo, isporuka do 2 dana
236.171 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Canon EOS 90D 32.5Mpx SLR vodootporan crni digitalni fotoaparat. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Canon EOS 90D 32.5Mpx SLR vodootporan crni digitalni fotoaparat. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8714574663364)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi