Einhell TC-MD 50

Cena od 3.165 din do 4.391 din
Einhell TC-MD 50
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Einhell digitalni detektor TC-MD 50

Digitalni detektor TC-MD 50 Einhell Einhell TC-MD 50 digitalni detektor metala i kablova je nezamenjiv pomoćnik uradi-sam entuzijastama: u domu, na gradilištu ili kod poslova renoviranja
Na zalihama
4.311 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Detektor TC-MD 50

Einhell TC-MD 50 digitalni detektor metala i kablova je nezamenjiv pomoćnik uradi-sam entuzijastama: u domu, na gradilištu ili kod poslova renoviranja - ovaj digitalni detektor je neprevaziđen u pouzdanam lociranju unutar zidova. Detektor precizno locira metal, drvo i električne kablove u gips kartonima: detektuje crne metale poput čelika i žice pod naponom do dubine od 50 milimetara, kao i obojene metale poput bakra sa dubinom detekcije od 38 milimetara. Detektuje i drvo do dubine od 19 milimetara. Rukovanje je jednostavno i intuitivno zahvaljujući zvučnom signalu upozorenja. Takođe, sa zadnje strane su postavljene zaštitne podloge kako bi se zaštitio zid. Meka površina za držanje čini ovaj alat lakim za rukovanje samo jednom rukom. Ako se Einhell TC-MD 50 digitalni detektor metala i kablova ostavi po strani, automatski će se isključiti nakon jednominutnog prekida u upotrebi.
Na stanju
4.391 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TC-MD 50. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TC-MD 50. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825616200)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi