Nikon daljinski okidač WR-R10 Wireless Remote Con. Transceiver

Cena 25.960 din
Nikon daljinski okidač WR-R10 Wireless Remote Con. Transceiver
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Nikon WR-10 Nikon WR-10 (A10/R10/T10) Wireless Remote Set je bežični daljinski kontroler komplet – prijemnik WR-R10, predajnik WR-T10, WR adapter. WR-A10 Bežični prijemnik WR-R10 i bežični predajnik WR-T10 kompanije Nikon vam omogućavaju da na daljinu kontrolišete ključne funkcije fotoaparata, čak i ako postoje objekti između vas i fotoaparata. Kompatibilni sa određenim Nikon D-SLR fotoaparatima, ovi uređaji omogućavaju kontrolu autofokusa, snimanja videa,...

Nikon WR-10 (A10/R10/T10) Wireless Remote Set je bežični daljinski kontroler komplet – prijemnik WR-R10, predajnik WR-T10, WR adapter. WR-A10 Bežični prijemnik WR-R10 i bežični predajnik WR-T10 kompanije Nikon vam omogućavaju da na daljinu kontrolišete ključne funkcije fotoaparata, čak i ako postoje objekti između vas i fotoaparata. Kompatibilni sa određenim Nikon D-SLR fotoaparatima, ovi uređaji omogućavaju kontrolu autofokusa, snimanja videa, kontinualnog fotografisanja i bešumnog fotografisanja, kao i funkcije dodeljene dugmetu za funkcije.Oba bežična daljinska kontrolera komuniciraju sa fotoaparatom na radio frekvencijama, čime obezbeđuju povećan opseg rada i nesmetanu komunikaciju čak i kada nema direktne linije optičke vidljivosti između uređaja. Korišćenjem oba uređaja obezbeđuje se radni domet od najmanje 20 metara. Sa dva kontrolera domet se povećava na 50 metara ili više. Prijemnik WR-R10 i predajnik WR-T10 možete da koristite zajedno za okidanje jednog fotoaparata ili možete da povežete prijemnike WR-R10 sa telom više fotoaparata i snimite isti trenutak iz različitih perspektiva.WR-A10 adapter se koristi za konvertovanje desetopinskog konektora fotoaparata u novi priključak za dodatnu opremu.
Raspoloživost potrebno proveriti
25.960 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Nikon daljinski okidač WR-R10 Wireless Remote Con. Transceiver. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Nikon daljinski okidač WR-R10 Wireless Remote Con. Transceiver. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0018208933549)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi