pametno.rs

Načini plaćanja

  • Čekovima građana. Plaćanje čekovima do 4 jednake mesečne rate, bez kamate i učešća. Plaćanje čekovima na 6 mesečnih rata, bez kamate, sa učešćem od 40%. Plaćanje čekovima do 12 mesečnih rata uz kamatu od 1,5% na vrednost robe za svaku ratu preko 4 meseca.
  • Brzi krediti. Našim kupcima nudimo kredite od 6 do 48 meseci preko banaka Fidomestic,Raiffeisen i Banca Intesa. Zahtevi za kredit se podnose na licu mesta u prostorijama Matrixa, uz ličnu kartu i potvrdu o zaposlenju i visini primanja. Krediti su bez učešća i depozita i izraženi su u fiksnim dinarskim ratama. Postupak odobravanja kredita je u roku od 10-20 minuta.
  • Subvencionisani krediti 7,5%. Pored gore navedenih kredita našim kupcima su na raspolaganju subvencionisani krediti sa kamatom od 7,5% godišnje i fiksnim dinarskim ratama. Namenjeni su za kupovinu računara proizvedenih u Srbiji. Uz računar možete uzeti monitor, tastaturu, miš i zvučnike pod istim uslovima. Potrebno je da potražite od nas predračun i sa njim u odgovarajućoj banci podneste zahtev za kredit. Minimalni iznos kredita je 5,000 dinara a maksimalni zavisi od vaše kreditne sposobnosti. Rok otplate do 36 meseci i grejs period od 12 meseci koji je uključen u rok. Način otplate: u prvih 12 meseci plaća se samo kamata, a u narednih 24 meseca, u jednakim mesečnim anuitetima glavnica sa pripadajućom kamatom.
  • Kreditne kartice. U našim maloprodajama možete vršiti plaćanje sledećim karticama: MasterCard, Visa, Visa Electronic, Maestro, Dina Card, American Express. Odloženo plaćanje karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata (4 meseca bez kamate).
  • Diners i lyoness. Pored standardnih kartica nudimo mogućnost plaćanja Diners i Lyoness karticama sa popustom.
  • Gotovinski popust. Kod nas možete ostvariti gotovinski popust od 3-5% za sve artikle za koje je u radnji istaknuta dodatna cifra za gotovinsko plaćanje. Ovo važe i za artikle na akciji.
  • Web shop popust 3-10%. Kupovinom preko našeg internet portala ostvarujete popust od 3-10% osim ako to nije drugačije naznačeno. Online popust važi isključivo za porudžbine preko sajta i ne može se ostvariti u maloprodajnim objektima. U ovom trenutku pomoć pri kupovini možete dobiti u našem call centru - 018/250-282; 018/523-446; 018/250-251 ili na mail [email protected] kao live chat dostupan svakog radnog dana od 09 do 17 časova.

 

Dostava

Isporuka na teritoriji cele Srbije je besplatna za narudžbinu preko 5,000 dinara i do 10 kilograma težine. Robu možete i lično preuzeti u prostorijama firme. Plaćanje se vrši kuriru City Expressa nakon provere pošiljke. Ukoliko uplatu vršite preko žiro računa roba će vam biti poslata tek nakon što vaša uplata bude evidentirana na našem računu 160-152884-40.

Lokacije

Niš