pametno.rs

Ideje za poklone - 5 poklona za nju

Trebaš ideje za poklone? Predlažemo kojih 5 poklona možeš izabrati za svoju devojku, ženu, mamu, sestru i druge drage žene u svom životu.

poklon za nju

Izvor: Freepik 

1. Aparat za oblikovanje kose

Uređaj za oblikovanje kose uvek je odlična ideja za poklon. Bilo da se radi o novoj pegli pomoću koje će tvoja lepotica ukrotiti svoje lokne ili uvijaču za kosu pomoću kojih će stvoriti savršene lokne, aparati za oblikovanje kose obavezni su član kupatila svake žene.

Obraduj je kvalitetnim Remington, Babyliss ili Rowenta uređajem.

2. Epilator

Isto kao i kod kvalitetnih brijaćih aparata, za dobar epilator potrebno je izdvojiti nekoliko hiljada dinara.

Pa zašto ne obradovati bolju polovinu praktičnim uređajem o čijoj kupovini možda razmišlja već duže vreme, ali nikako da konačno nabavi jer joj iskaču druge, bitnije stvari.

Pre kupovine preporučujemo da proveriš naš članak o razlikama između depilatora i epilatora te svakako proveri šta osoba kojoj kupuješ želi kako ne bi nabavio pogrešan uređaj.

3. Šolja za čaj ili kafu

Set za čaj

Napuni šolju njenim omiljenim slatkišima ili kesicama najdraže kafe, dodaj zanimljivu čestitku ili upakuj u zgodnu kutiju i dobićeš originalan i pažljiv poklon.

Ako imaš posla s ljubiteljem toplih napitaka, kreativna šolja ili set s čajnikom učiniće ispijanje jutarnje kafe još lepšim iskustvom. Ko se ne voli sklupčati uz šolju vrućeg čaja ili čokolade i čitati omiljenu knjigu?

Kad smo već kod knjiga...

4. E-čitač knjiga

E-čitač knjiga idealan je poklon za tvog knjigoljupca.

Klasične knjige svakako imaju svojih prednosti, ali e-čitači knjiga vrhunac su praktičnosti. Teško je odoleti stotini naslova u uređaju veličine manje knjige, a ako osoba kojoj kupuješ poklon već ima Kindle ili neki drugi e-čitač, pokloni joj masku ili torbicu koja će e-čitaču dodati dašak stila.

5. Kućni ljubimac

Budimo iskreni - većina nas ima i više nego dovoljno stvari.

Najbolji su pokloni oni koji daruju iskustvo i avanturu. A nema lepše avanture od udomljavanja novog, dlakavog člana porodice. Sklonište za nezbrinute životinje idealno je mesto za posetiti ako ne želiš pokloniti još jedan obični poklon.

Udomljavanje psa ili mačke sa sobom donosi veliku odgovornost pa prvo svakako budi siguran da je osoba kojoj ćeš pokloniti životinju na to spremna. Osim kvalitetne hrane i opreme, kućni ljubimac zahteva puno vremena, ljubavi i brige. 

Ali zato donosi puno trenutaka sreće koje epilator ili pegla za kosu nikako ne mogu nadoknaditi.