pametno.rs

Novi Crash Team Racing dolazi na PS4

Crash Team Racing Nitro Fueled nova je igra iz Crash Bandicoot sage koja će se 21. juna pojaviti na tržištu. Crash ponovo seda za volan, ali sada u 4K rezoluciji i na PS4 konzoli. Jedna od najiščekivanijih igara ove godine stigla je i u Srbiju.

Novi Crash Team Racing

Kada je izašao prvi Crash Team Racing, daleke 1999., odmah je postao pravi hit. Trka sa popularnim likovima iz Crash Bandicoota postala je svakodnevnica igrača na PlayStationu bez obzira na godine.

Nostalgični kakvi jesmo jednostavno smo morali sa svima podeliti vest da ove nedelje izlazi nova verzija Crash Team Racinga nazvana Nitro Fueled. CTR Nitro Fueled moći ćeš da igraš na PlayStation 4, Nintendo Switch i Xbox konzolama, a na tržište ova igra dolazi 21. juna.

Svima onima koji su se barem jednom okušali u Crash Team Racingu sigurno ne treba posebno predstavljati igru čiji je gameplay ostao vrlo sličan prvom izdanju, ali uz 4K grafiku, podršku za HDR i mogućnost igranja online multiplejera. Novost je i mogućnost biranja različitog 'karta' kojeg onda možeš dodatno unaprediti prema svojim željama.

Za one koji ne znaju, tokom trke u Crash Team Racingu osim što želiš doći do cilja pre protivnika, moraš izbegavati prepreke na stazi, kupiti ubrzanja i koristiti razna oružja, ili kako bi Liam Neeson rekao 'Special set of skills', kojima ćeš dodatno unazaditi svoje protivnike na stazi.

Želiš li biti prvi koji će zaigrati novi Crash Team Racing Nitro Fueled, igru već sada možeš prednaručiti i zaigrati je odmah 21. juna. Cenu i prodavnice koje već sada imaju ovu video igru u ponudi pogledaj na sledećim linkovima: