Ostali članci

Novo na Pametno.rs - Pogledaj istoriju cena proizvoda

Na našim stranicama proizvoda od sada te čeka još jedna nova funkcionalnost. Pripremili smo ti grafikon istorije najniže cene koji pokazuje kako se kretala cena željenog proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Istorija najniže cene

Kupuješ novi proizvod i odlučio si uporediti cene na Pametno.rs? Odlično, prvi korak ka najpovoljnijem izboru već si napravio. Međutim, video si koja prodavnica ima najnižu cenu i dalje nisi siguran trebaš li kupiti taj proizvod sada ili ne. Možda postoji neki povoljniji trenutak za kupovinu kada je cena još niža?

Kako bi ti maksimalno olakšali proces izbora i kupovine, od sada na svakom proizvodu na Pametno.rs možeš pronaći i grafikon naziva Istorija najniže cene. Kada ga otvoriš, prikazaćemo ti koja je bila najniža cena u vremenskom periodu koji te zanima: mesec dana, tri meseca, pola godine, jedna godina ili dve godine, ali i kako se uopšteno kretala najniža cena u tom periodu.

Na taj način možeš shvatiti u kojem delu godine tvoj proizvod sa cenom raste, a u kojem pada pa prema tome i planirati svoju kupovinu. Pogledaj kako to izgleda na primeru PlayStationa 4 Pro:

Istorija cene PlayStation 4 Pro

Verujemo kako će ti ovaj podatak znatno olakšati kupovinu kao i samo planiranje kada kupiti željeni proizvod. A proizvode i dalje možeš dodavati u listu želja kao i primati obaveštenja kada cena padne ispod zadatog iznosa. Sve što ti treba da dođeš do najbolje ponude nalazi se na Pametno.rs.