Einhell TC-RH 620 bušilica, čekić

Cena od 7.610 din do 12.108 din
Einhell TC-RH 620 bušilica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Einhell vibrasiona SDS+ bušilica TC-RH 620 4F

Vibraciona SDS+ bušilica TC-RH 620 4F Einhell predstavlja idealan izbor za korisnike koji traže pouzdan alat sa dobrom kombinacijom performansi i kompaktnog dizajna.  Ovaj model poč
Na zalihama
8.599 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

EINHELL Einhell čekić bušilica TC-RH 620 4F Kit

Čekić bušilica TC-RH 620 4F Kit Einhell predstavlja izuzetan izbor za profesionalce i hobiste koji se suočavaju sa izazovima bušenja u tvrdim materijalima kao što su kamen i
Na zalihama
9.229 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Čekić bušilica TC-RH 620 4F

TC-RH 620 4F udarna bušilica se koristi kad god je teško: za čvrste materijale poput kamena i betona. Ova udarna bušilica je savršen početni model i kombinuje performanse sa kompaktnim dizajnom, a njena mala težina je čini idealnom za fleksibilna područja primene - uključujući rad iznad glave. Einhell TC-RH 620 4F je moćan svestrani alat sa četiri funkcije: bušenje, udarno bušenje, štemovanje sa i bez fiksatora. Udarni impulsi bukvalno "razbijaju" materijal, dok rezač razjeda materijal svojim rotirajućim pokretom i izbija ga. Generator impulsa za sve funkcije je pozicioni prekidač, dok mehanizam pneumatskog udara pruža veoma dobru vuču prema napred. Prekidač za zaključavanje za neprekidan rad osigurava prijatno i jednostavno rukovanje. Univerzalna SDS-plus stezna glava ima polu-automatsku funkciju, a elektronska kontrola brzine omogućava da ovaj alat može da prilagodi svakom materijalu i primeni. Metalni graničnik dubine bušenja se može prilagoditi svakoj dubini. Za udobno rukovanje pri radu, ova udarna bušilica ima, pored svega ostalog, ergonomsku ručku sa mekanom drškom. Ovaj proizvod dolazi u praktičnom E-Box Basic koferu za transport i skladištenje.
Na stanju
11.162 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Čekić bušilica set TC-RH 620 4F Kit

TC-RH 620 4F Kit udarna bušilica se koristi kad god je teško: za čvrste materijale poput kamena i betona. Ova udarna bušilica je savršen početni model i kombinuje performanse sa kompaktnim dizajnom, a njena mala težina je čini idealnom za fleksibilna područja primene - uključujući rad iznad glave. Einhell TC-RH 620 4F Kit je moćan svestrani alat sa četiri funkcije: bušenje, udarno bušenje, štemovanje sa i bez fiksatora. Udarni impulsi bukvalno "razbijaju" materijal, dok rezač razjeda materijal svojim rotirajućim pokretom i izbija ga. Generator impulsa za sve funkcije je pozicioni prekidač, dok mehanizam pneumatskog udara pruža veoma dobru vuču prema napred. Prekidač za zaključavanje za neprekidan rad osigurava prijatno i jednostavno rukovanje. Univerzalna SDS-plus stezna glava ima polu-automatsku funkciju, a elektronska kontrola brzine omogućava da ovaj alat može da prilagodi svakom materijalu i primeni. Metalni graničnik dubine bušenja se može prilagoditi svakoj dubini. Za udobno rukovanje pri radu, ova udarna bušilica ima, pored svega ostalog, ergonomsku ručku sa mekanom drškom. Ovaj proizvod dolazi u praktičnom E-Box Basic koferu za transport i skladištenje zajedno sa 3 burgije i ravnim dletom.
Na stanju
12.108 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TC-RH 620 bušilica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TC-RH 620 bušilica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825654592)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi