Einhell TC-BD 500 bušilica

Cena od 22.750 din do 29.395 din
Einhell TC-BD 500 bušilica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Stubna bušilica TC-BD 500 Einhell

Stubna Bušilica TC-BD 500 Einhell: Preciznost i Svestranost za Svaku Radionicu Stubna bušilica TC-BD 500 od Einhell je alat visoke preciznosti, dizajniran da zadovolji specifične p
Na zalihama
25.867 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Stubna bušilica TC-BD 500

Einhell TC-BD 500 stubna bušilica je precizan alat za posebne zahteve: Stubna bušilica omogućava bušenje rupa u radnim komadima od drveta ili metala sa preciznošću. Snaga od 500 W i 9 podešavanja brzine za sve materijale čine osnovu za precizne poslove bušenja. Za brze i tačne rezultate postoji podesivi graničnik dubine. Maksimalna dubina bušenja je 50 mm. Ova stubna bušilica ima robusnu steznu glavu sa prstenastim zupčanikom koja može da primi najčešće veličine burgija. Vreteno bušilice sa kugličnim ležajevima omogućava dugotrajnu i laku upotrebu. Za varijabilnost, ova stubna bušilica dolazi sa beskonačno podesivim stolom za bušenje. Takođe je moguće rotirati i naginjati sto za bušenje. Dobrodošla karakteristika za tačno vršenje pritiska je gumirani vrh sa tri kraka. Radi bezbednosti tokom upotrebe postoji sklopivi štitnik od strugotine, a prekidač za uključivanje/isključivanje sa funkcijom otpuštanja nultog napona sprečava da se mašina ponovo nenamerno pokrene nakon nestanka struje.
Na stanju
27.279 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TC-BD 500 bušilica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TC-BD 500 bušilica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825649925)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi