Godox TT685O II blic

Cena 20.060 din
Godox TT685O II blic
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Godox TT685O II Godox TT685O II blic namenjen je Olympus i Panasonic Micro Four Thirds fotoaparatima sa TTL kontrolom blica. Pored TTL-a, moguće je i ručno &;scaron;telovanje blica. Okidanje na daljinu se može obaviti putem nekog od trigera iz široke lepeze okidača koje Godox nudi, a naša preporka bi bila XPro-O ili X2T-O. Ovo je univerzalni radio sistem (X System), koji omogućava uparivanje sa raznim glavama i blicevima iz Godoxovog portfolija, kao i njihovo...

Godox TT685O II blic namenjen je Olympus i Panasonic Micro Four Thirds fotoaparatima sa TTL kontrolom blica. Pored TTL-a, moguće je i ručno štelovanje blica. Okidanje na daljinu se može obaviti putem nekog od trigera iz široke lepeze okidača koje Godox nudi, a naša preporka bi bila XPro-O ili X2T-O. Ovo je univerzalni radio sistem (X System), koji omogućava uparivanje sa raznim glavama i blicevima iz Godoxovog portfolija, kao i njihovo zajedničko delovanje. Domet za kontrolu preko okidača je, prema zvaničnoj specifikaciji, celih 100 m. Pored radio veze, moguće je i okidanje na daljinu optičkim putem, i tada je domet do 15 m (blic može biti master ili slave). Kako su ovo sve atributi koji su krasili i prvu generaciju blica, postavlja se logično pitanje šta je unapređeno. Najpre bismo pomenuli stopicu, koje se sada ne fiksira "šrafljenjem", već je opremljena polugicom za brzo otpuštanje blica. Glava sada ima drugačiju pokretljvost, rotacija više nije 360 stepeni, već je smanjena na 330 stepeni, ali je zato nagib povećan - sada su mogući uglovi od -7 stepeni do 120 stepeni (ranije je bilo do 90 stepeni). Broj okidanja maksimalnom snagom, uz jedan set punih baterija, je povećan, a TT685II je sada opremljen USB-C portom, planiranim za buduće revizije firmware-a. Novi blic ima i TCM (TTL Converted to Manual) funkciju, koja omogućava instant konverziju sa TTL-a na manuelni režim, bez gubitka parametara ekspozicije. Ostale karakteristike su: - trajanje blica: 1/300-1/20000 sekundi- vreme obnavljanja: < 0.1-2.6s - rotacija: horizontalna (0-330 stepeni); vertikalna (-7-120 stepeni)
Raspoloživost potrebno proveriti
20.060 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Godox TT685O II blic. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Godox TT685O II blic. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6952344223826)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi