Godox AD100 Pro blic

Cena od 38.350 din do 93.810 din
Godox AD100 Pro blic
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Godox AD100 Pro Pocket Flash Nekada više dobijate u manjem pakovanju. Ovo bi idealno moglo da se prenese i na novu Godox AD100 Pro blic glavu. Izuzetno je kompaktna i moćna, bez poteškoća staje u džep. Slaže se lepo sa svim najpopularnijim proizvođačima foto-aparata, pa tako za ovu sjajnu blic glavu neće biti uskraćeni korisnici Nikon, Canon, Sony, Olympus, Panasonic i Fuji opreme. Osnovne funkcije su prilično ubedljive, snaga je 100Ws i podesiva je u devet...

Nekada više dobijate u manjem pakovanju. Ovo bi idealno moglo da se prenese i na novu Godox AD100 Pro blic glavu. Izuzetno je kompaktna i moćna, bez poteškoća staje u džep. Slaže se lepo sa svim najpopularnijim proizvođačima foto-aparata, pa tako za ovu sjajnu blic glavu neće biti uskraćeni korisnici Nikon, Canon, Sony, Olympus, Panasonic i Fuji opreme. Osnovne funkcije su prilično ubedljive, snaga je 100Ws i podesiva je u devet koraka, od 1/256 to 1/1, a vreme obnavljanja je od 0.01 to 1.5 sekundi. AD100pro poseduje manuelno i automatsko podešavanje parametara, kao i "stroboskopsku" mogućnost okidanja. Dizajn je odličan i moderan, glava je kompatibilna sa velikim brojem već prisutnih dodataka, kao što je zgodni AK-R1 kit, a ako je uglavite u S2 Type držač, moći ćete da je kombinujete sa ogromnom lepezom opreme sa bowens kačenjem (softboksovi, snutovi, beauty dish dodaci itd). Bežična komunikacija je, naravno, moguća. Može biti optička i 2.4GHz wireless. Kombinovanje sa Godox XPro i Godox X1 bežičnim okidačem protiče bez problema. Energiju dobija od litijum-jonske baterije, koja obezbeđuje oko 360 okidanja punom snagom. Bljesak se može odložiti u rasponu od 0.01 do 30 sekundi, a ako se Godox AD 100 Pro blic ne koristi 30-ak minuta, automatski se pali standby režim. Sinhronizacija je 1/8000s, a podržane su prva i druga zavesica.
Raspoloživost potrebno proveriti
38.350 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Godox AD100 Pro Pocket Flash 2-Light Kit Sve od rasvete što je potrebno jednom fotografu terencu, spakovano u što manje gabarite. Dve Godox AD100 glave upakovane se ultra popularnim i korisnim AK-R1 setom, jedan srebrni i jedan prozirni kišobran, S2 bracket, pa čak i ranac. Godox AD100 Pro Pocket Flash 2-Light Kit je još jedan od dokaza da Godox sve više razmišlja o tome šta nudi korisnicima. Nekada...

Sve od rasvete što je potrebno jednom fotografu terencu, spakovano u što manje gabarite. Dve Godox AD100 glave upakovane se ultra popularnim i korisnim AK-R1 setom, jedan srebrni i jedan prozirni kišobran, S2 bracket, pa čak i ranac. Godox AD100 Pro Pocket Flash 2-Light Kit je još jedan od dokaza da Godox sve više razmišlja o tome šta nudi korisnicima. Nekada više dobijate u manjem pakovanju. Ovo bi idealno moglo da se prenese i na novu Godox AD100 Pro blic glavu. Izuzetno je kompaktna i moćna, bez poteškoća staje u džep. Slaže se lepo sa svim najpopularnijim proizvođačima foto-aparata, pa tako za ovu sjajnu blic glavu neće biti uskraćeni korisnici Nikon, Canon, Sony, Olympus, Panasonic i Fuji opreme. Osnovne funkcije su prilično ubedljive, snaga je 100Ws i podesiva je u devet koraka, od 1/256 to 1/1, a vreme obnavljanja je od 0.01 to 1.5 sekundi. AD100pro poseduje manuelno i automatsko podešavanje parametara, kao i "stroboskopsku" mogućnost okidanja. Dizajn je odličan i moderan, glava je kompatibilna sa velikim brojem već prisutnih dodataka, kao što je zgodni AK-R1 kit, a ako je uglavite u S2 Type držač, moći ćete da je kombinujete sa ogromnom lepezom opreme sa bowens kačenjem (softboksovi, snutovi, beauty dish dodaci itd). Bežična komunikacija je, naravno, moguća. Može biti optička i 2.4GHz wireless. Kombinovanje sa Godox XPro i Godox X1 bežičnim okidačem protiče bez problema. Energiju dobija od litijum-jonske baterije, koja obezbeđuje oko 360 okidanja punom snagom. Bljesak se može odložiti u rasponu od 0.01 do 30 sekundi, a ako se Godox AD 100 Pro blic ne koristi 30-ak minuta, automatski se pali standby režim. Sinhronizacija je 1/8000s, a podržane su prva i druga zavesica.
Raspoloživost potrebno proveriti
93.810 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Godox AD100 Pro blic. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Godox AD100 Pro blic. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6952344221143)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi