Karcher usisivač za mokro i suvo usisavanje SE 4001

Cena od 12.990 din do 43.699 din
Karcher usisivač za mokro i suvo usisavanje SE 4001
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Karcher Ručica za puštanje čiste vode

Rezervni deo uređaja za dubinsko pranje SE 4001 i SE 4001 PLUS.
Na stanju
12.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Usisivač Karcher SE4001EU

1
35.350 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

KARCHER Usisivač za mokro i suvo čišćenje SE 4001 Posuda za prašinu/tečnost

Raspoloživo, isporuka do 2 dana
36.489 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

KARCHER SE 4001 ureÐaj za dubinsko pranje

1
37.588 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

KARCHER Usisivač SE 4001

Uprkos svakodnevnoj nezi tepisoni vremenom uvek postanu neugledni. Formiraju se neprivlačni tragovi od hodanja, koji se više ne mogu otkloniti pomoću klasičnog usisivača za prašinu. Svako ko želi da uštedi na skupim čišćenjima od strane specijalizovanih službi, pribegava najboljim Kärcher usisivačima za pranje. Takozvani 3 u 1 usisivač ili uređaji za raspršnu ekstrakciju kao što je Kärcher SE 4001 omogućavaju dubinsko čišćenje tepiha koje prodire skroz u pore. Pored toga, one su savršeno pogodne za čišćenje tvrdih podova kao što su kamen, pločice i linoleuma. U poređenju sa konvencionalnim čišćenjem Kärcher SE 4001 nudi vrlo odlučujuće prednosti: Koristi se samo čista voda iz rezervoara za svežu vodu. Prljava voda se skuplja odvojeno. Nasuprot čišćenju pomoću sunđera i kante zaprljana voda ne dolazi u dodir sa čistom vodom. Na ovaj način prljavština nije samo preneta na druga mesta već je efikasno eliminisana. SE 4001 garantuje optimalno dubinsko čišćenje i komforno rukovanje. Zbog obima svog pribora uređaj se može koristiti i kao kompletan mokri i suvi usisivač.
1
38.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Karcher SE 4001 Multifunkcionalni usisivač za mokro i suvo usisavanje, i dubinsko pranje

Multifunkcionalni usisivač za upotrebu na svim tekstilnim površinama kao što su tepisi, itisoni, tapacirani nameštaj, dušeci, auto sedišta, itd... Čista voda iz slavine i hemijsko sredstvo za dubinsko pranje raspršuju se duboko u tekstilne površine pod pritiskom i ponovo se usisavaju zajedno sa otpuštenom zaprljanošću
Na stanju
40.428 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Karcher usisivač za mokro i suvo usisavanje SE 4001. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Karcher usisivač za mokro i suvo usisavanje SE 4001. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4039784254138)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi