Karcher usisivač sa kesom T 10/1

Cena od 34.100 din do 37.950 din
Karcher usisivač sa kesom T 10/1
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Karcher T 10/1 Usisivač za suvo usisavanje

Sa snagom motora od 700 W stvara snažan vakuum od 220 mbar, zahvaljujući čemu lako ispunjava visoke zahteve naših pronicljivih kupaca iz hotelskog i ugostiteljskog sektora, sektora maloprodaje i čišćenja zgrada. Praktično dizajnirana zakrivljena drška omogućava dugotrajan rad bez zamaranja. Ovaj usisivač za suvo usisavanje se lagano pomera zahvaljujući postolju sa dva fiksna i dva obrtna točka. Okružujući branik ima ulogu da rezervoar zapremine od 10 litara bude otporan na udarce i da ne ošteti nameštaj i ostale predmete.
Na stanju
34.100 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Karcher T 10/1 Adv HEPA Usisivač za suvo usisavanje

Sa snagom motora od 700 W stvara snažan vakuum od 220 mbar, zahvaljujući čemu lako ispunjava visoke zahteve naših pronicljivih kupaca iz hotelskog i ugostiteljskog sektora, sektora maloprodaje i čišćenja zgrada.
Na stanju
37.950 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Karcher usisivač sa kesom T 10/1. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Karcher usisivač sa kesom T 10/1. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4039784725102)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi