Manfrotto tripod MT190XPRO4

Cena 27.140 din
Manfrotto tripod MT190XPRO4
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Manfrotto MT190XPRO4 Nova 190-ica ima lak zadatak - samo nastavlja kvalitetnom stazom koju je dobro utabao prethodnik. Manfrotto MT190XPRO4 je još brži i fleksibilniji kada je reč o postavljanju zahvaljujući novom Quick Power Lock System, koji Vam omogućava da jednom rukom izvučete nožice do kraja. Razume se da se i kod njega kao i kod prethodnika centralna šipka obara, tako da se može postaviti u položaj paralelno sa zemljom. Sa šipkom postavljenom u...

Nova 190-ica ima lak zadatak - samo nastavlja kvalitetnom stazom koju je dobro utabao prethodnik. Manfrotto MT190XPRO4 je još brži i fleksibilniji kada je reč o postavljanju zahvaljujući novom Quick Power Lock System, koji Vam omogućava da jednom rukom izvučete nožice do kraja. Razume se da se i kod njega kao i kod prethodnika centralna šipka obara, tako da se može postaviti u položaj paralelno sa zemljom. Sa šipkom postavljenom u horizontalan položaj i fleksibilnim nožicama koje mogu da se rašire više nego što ste očekivali, glava stativa i fotoaparat na njoj mogu da se spuste na svega 8.1cm od tla, što Vam otvara vrata u svet makro fotografije. Gornji deo tripoda sadrži Easy Link konektor koji podržava dodatke u vidu LED lampe, blica, ili druge opreme, i na taj način praktično pretvara ovaj Manfrotto tripod u pokretni studio. Naravno, u Manfrotto stilu, dve nožice u gornjem delu poseduju čuvenu presvlaku od gume, za kišovite vremenske uslove.
Raspoloživost potrebno proveriti
27.140 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Manfrotto tripod MT190XPRO4. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Manfrotto tripod MT190XPRO4. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi